Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 109: Τι θα δούμε την Τρίτη 16/3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 109: Τι θα δούμε την Τρίτη 16/3

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 109: Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδερφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί.

Στις “Άγριες Μέλισσες“, οι ανατροπές είναι πολλές και θυελλώδεις σε κάθε επεισόδιο, με τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς του Ant1, να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.  Στο προηγούμενο επεισόδιο 108 της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Η Δόμνα ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί ενώ ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Η ανακοίνωση της αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ενώ η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθαίνουν την απόφαση της Γερμενή για το αίτημά υιοθεσίας του Ευτύχη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 109: Τι θα γίνει σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε: Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδερφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του.

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει… Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης; Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας; Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 109: Trailer

Δείτε ακόμη:

“Σάρωσε” τα βραβεία η Μπιγιονσέ – Έγινε η γυναίκα με τα περισσότερα Grammy στην ιστορία

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2021

Βραβεία Γκράμι: Ο λόγος που οι γυναικείες υποψηφιότητες είναι ελάχιστες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις