Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 108: Τι θα δούμε την Δευτέρα 15/3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 108: Τι θα δούμε την Δευτέρα 15/3

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 108: Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, που την τιμούν κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ANT1.

Στο αποψινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες που προβάλλεται στον Ant1 στις 22:00, θα δούμε την δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη. Πολλές οι μαρτυρίες και ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί “δόλια κόλπα” για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, στο προηγούμενο επεισόδιο 107 πως: Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα απ’ τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη… απ’ τον ανιψιό της. Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό. Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουνε τις τελευταίες εκκρεμότητες στην δουλειά τους… αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 108: Τι θα δούμε σήμερα

Το σημερινό επεισόδιο αναμένεται πολύ ανατρεπτικό και με ραγδαίες εξελίξεις. Αναύτικότερα, η δίκης της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει. Πολλές οι μαρτυρίες και ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Είναι όμως ο Σέργιος έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά απ’ τους δικούς του; Η Δόμνα ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί ενώ ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Η ανακοίνωση της αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ενώ η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθαίνουν την απόφαση της Γερμενή για το αίτημά υιοθεσίας του Ευτύχη. Πως θ’ αντιδράσει όμως ο Ευτύχης όταν το μάθει;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 108: Trailer

Δείτε ακόμη:

“8 Λέξεις”: Ο Αιμίλιος κι η Μάγδα μαθαίνουν ότι περιμένουν κοριτσάκι
Βραβεία Γκράμι: Ο λόγος που οι γυναικείες υποψηφιότητες είναι ελάχιστες
Η ανανεωμένη 40αρα Κιμ Καρντασιαν ποζάρει αδυνατισμένη στο instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις