Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

10

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κάκος: «Άκυρο το δεύτερο γκολ του Άρη – Καθαρό πέναλτι του ΠΑΟΚ» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάκος: «Άκυρο το δεύτερο γκολ του Άρη – Καθαρό πέναλτι του ΠΑΟΚ» (vid)

Κάκος γκολ Άρη: Ο Τάτος Κάκος σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας, τόνισε ότι κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ του Άρη, ενώ ανέφερε πως σωστά δόθηκε το πέναλτι στον Ίνγκασον στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι της Τούμπας, στο «Total Football», τονίζοντας ότι το δεύτερο γκολ του Άρη δε θα έπρεπε να μετρήσει, ενώ χαρακτήρισε καθαρό το πέναλτι του ΠΑΟΚ στο τέλος. Ο πρώην διαιτητής, αφού υπογράμμισε ότι το πρώτο γκολ του Άρη ήταν καθαρό και η φάση του Ζίβκοβιτς που δόθηκε αρχικά πέναλτι, σωστά ακυρώθηκε, είπε για το δεύτερο γκολ του Άρη…«Στη διεκδίκηση της μπάλας, ο παίκτης του ΠΑΟΚ παίζει τη μπάλα και μετά δέχεται το χτύπημα στο πόδι από τον αντίπαλο.

Φαίνεται ξεκάθαρα το χτύπημα από τον αντίπαλο στο πόδι του. Έπρεπε να δοθεί το φάουλ και να σταματήσει το παιχνίδι εκεί και το γκολ να μη μετρήσει». Όσο για το πέναλτι του Μπουσέ στον Ίνγκασον; «Ο επιθετικός προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα που τον ανατρέπει. Σωστά δόθηκε το πέναλτι και από τον VAR υπήρξε η επιβεβαίωση της παράβασης» σχολίασε.

Τάσος Κάκος

Βαθμολογία Super League:

Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε ο Άρης μπορούσε να πάρει καλή διαφορά ενόψει πλέι οφ με τη νίκη που κρατούσε στα χέρια του, όμως τελικά ο ΠΑΟΚ το 0-2 το μετέτρεψε σε 2-2 και έτσι παρέμεινε τον 1 βαθμό η διαφορά τους. Με την ισοπαλία στο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, οι «κίτρινοι» μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου μένουν στο +1 από τον Δικέφαλο, αλλά έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν την ψαλίδα, αν σκεφτεί κανείς ότι προηγούνταν έως το 87′ με 0-2.

Ο Ολυμπιακός, μερικά 24ωρα πριν από την πρώτη «μάχη» κόντρα στην Άρσεναλ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Λαμίας σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών όταν το σκορ ήταν ήδη στο 2-0.

Στην μάχη της ουράς, ο Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας πήρε τεράστια νίκη στο Αγρίνιο, κερδίζοντας με 1-0 τον Βόλο. Έτσι πλέον οι Αγρινιώτες εκτός από την Λάρισα, έβαλαν «από κάτω» στη βαθμολογία και τον ΟΦΗ, αλλά και την Λαμία. Όσο αφορά πάντως τις τελευταίες θέσεις πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου την άλλη Κυριακή, θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη και το εξ΄ αναβολής ματς στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ!

Αγωνιστική (25Η)

Σάββατο 6/3

ΟΦΗ – ΑΕΛ 2-3
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή 7/3

Ολυμπιακός – Λαμία 3-0
Παναιτωλικός – Βόλος 1-0
ΠΑΟΚ – Αρης 2-2

Δευτέρα 8/3

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (19.30)

Η Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 64 (25)
2. Αρης 48 (25)
3. ΠΑΟΚ 47 (25)
4. ΑΕΚ 45 (24)
5. Αστέρας Τρίπολης 42 (25)
6. Παναθηναϊκός 42 (25)
———————————————-
7. Βόλος 30 (25)
8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 28 (25)
9. Ατρόμητος 27 (25)
10. Απόλλων Σμύρνης 25 (24)
11. Παναιτωλικός 20 (25)
12. ΟΦΗ 19 (25)
13. Λαμία 19 (24)
14. Α.Ε.Λ. 16 (24)

Η επόμενη αγωνιστική 25Η, τελευταία κανονικής περιόδου

Κυριακή 14/3

ΑΕΛ – Ολυμπιακός
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός
Άρης – ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα
Βόλος – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Λαμία – Ατρόμητος

Το βίντεο με τον Τάσο Κάκο να σχολιάζει:

Δείτε ακόμη:

Όνομα έκπληξη ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ
MVP του All Star Game o Γιάνναρος! (vid)
Ένταση στα επίσημα με τον Πασχαλάκη κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ – Άρης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις