Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Όνομα έκπληξη ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όνομα έκπληξη ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ - νέος διευθύνων σύμβουλος: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται να είναι κοντά στην επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Κοσμά, που διετέλεσε με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών σε διευθυντικά πόστα στον ιδιωτικό τομέα των ΜΜΕ, τον άνθρωπο που έψαχνε για τη θέση του CEO/διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ. O έμπειρος δημοσιογράφος, επί πολλά χρόνια ρεπόρτερ σε θέματα ΑΕΚ και με επιτελικούς ρόλους σε κορυφαία ΜΜΕ, είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη θέση του CEO της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.  Ως γνωστόν ο Μηνάς Λυσάνδρου έχει υποβάλλει την παραίτησή του και θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος του μήνα προκειμένου να τακτοποιήσει μία σειρά από ανοιχτά ζητήματα της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η “Ώρα των σπορ”, ο Γιώργος Κοσμάς θα είναι αυτός που θα αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής αθλητικού τμήματος στον τηλεοπτικό σταθμό Open απ’ όπου παραιτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες κι όλα δείχνουν ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, οποίος μετά την απογοήτευσή του με τον Χιμένεθ σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην ΑΕΚ. Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν ακόμα και σήμερα οριστικές εξελίξεις.

Γιώργος Κοσμάς

Έξαλλος ο Μελισσανίδης πήγε στο σπίτι του Χιμένεθ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το ματς με το Βόλο ήταν “έξω φρενών” για την εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ, με την ήττα με 1-0 και τις επιλογές που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο κ. Μελισσανίδης μιλώντας με συνεργάτες του τις επόμενες ώρες, έδειχνε έκδηλα τον εκνευρισμό του και ότι θεωρεί ότι δεν αξιοποιείται με τον σωστό τρόπο το υλικό της ΑΕΚ, αναφέρει το enwsi.gr. Ακόμη και με τους πολλούς τραυματισμούς. Έτσι, έχοντας μιλήσει και με τον Παναγιώτη Κονέ την Παρασκευή, όπως συζήτησε και με τον Ισπανό προπονητή ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης αποφάσισε να κανονίσει να μιλήσει με τον Χιμένεθ.

Πήγε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Χιμένεθ για να τα πουν από κοντά σε τετ α τετ, σε μία συνάντηση δίχως παρουσία άλλων στελεχών της ΑΕΚ. Και αυτό δείχνει ότι ήθελε να ακούσει ο ίδιος τον προπονητή και όσα είχε να του πει, αλλά και να εκφράσει τις σκέψεις του και τις απορίες του προς τον Ανδαλουσιάνο προπονητή. Και αμφότεροι έφυγαν από την συνάντηση με την ευχή να πάει καλύτερα η ΑΕΚ σε επίπεδο αποτελεσμάτων και εικόνας, καθώς έρχονται σημαντικά ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

ΑΕΚ σημαία

Δείτε ακόμη:

Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Μπόλονι – Κρίσιμα 24ωρα – Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα!
Αποφασισμένος να κάνει τη… ζημιά στον Ολυμπιακό ο Άρης
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Οδυνηρός αποκλεισμός για τους πράσινους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις