Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Europa League: Κόβει εισιτήρια! 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Europa League: Κόβει εισιτήρια! 

Ολυμπιακός - Europa League: Για μία θέση στους “16” της διοργάνωσης ο πρωταθλητής Ελλάδας υπερασπιζόμενος το 4-2 του Πειραιά με την Αϊντχόβεν

ΟλυμπιακόςEuropa League: To 4-2 του Φαλήρου θα μπορούσε ασφαλώς να είναι καλύτερο. Ομως σίγουρα θα μπορούσε να είναι και χειρότερο. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός πήρε μία καλή νίκη με την Αϊντχόβεν, ένα προβάδισμα δύο τερμάτων που του εξασφαλίζει πρόκριση ακόμα κι αν ηττηθεί στο γκολ. Κάτι που απεύχεται κάθε φίλος των ερυθρόλευκων πάντως. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να καταλήγει στο 4-3-3 με Σα – Λαλά, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο – Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη –  Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. 

Οπως φαίνεται οι Μασούρας, Φορτούνης θα ξεκινήσουν από τον πάσκο. Μολαταύτα ο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει βάλει πάντως και τον Φορτούνη στην πτέρυγα. Οι 22 της αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Αϊντχόβεν είναι οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός – Europa League: Η Αϊντχόβεν

H Αϊντχόβεν έδειξε πάλι επιθετικές αρετές και τοι γύρισε με τη Φίτεσε αν και έχανε. Πάντως ο Σμιντ έκανε ροτέισον να έχει φρέσκα πόδια απόψε με τον Ολυμπιακό. Δενμ λείπουν οι απουσίες, αφού νέο πρόβλημα είναι ο τιμωρημένος αμυντικός μέσος Σανγκαρέ. Πάγιαεκτός ο εξτρέμ Χάπκο και ο έτερος εξτρέμ Μαντουέκε. Αφίβολος δίνεται ο Σέντερ μπακ Μποσάγκλι, ενώ επιστρέφει σίγουρα ο μέσος Ιχατάρεν.

ισχνο προβαδισμα ο ολυμπιακος

Δείτε ακόμη: 

Η Ρεάλ απέδρασε 1-0 από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα των 10 από το 17’
Η Μάντσεστερ Σίτι αφεντικό πρόκρισης, 2-0 την Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη
Η Τότεναμ νέα νίκη με τη Βόλφσμπεργκερ, 4-0 και πέρασε άνετα στους “16”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις