Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Αταλάντα vs Ρεάλ Μαδρίτης: Δραπέτευσε! 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

CHL – Αταλάντα vs Ρεάλ Μαδρίτης: Δραπέτευσε! 

CHL - Αταλάντα vs Ρεάλ Μαδρίτης: Η βασίλισσα με τέρμα του Μεντί στο 87’ κέρδισε τη μαχητική ομάδα από το Μπέργκαμο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 17’

CHLΑταλάντα vs Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ρεάλ ήταν αποδεκατισμένη και με αποστολή εκτάκτου ανάγκης, αλλά η Αταλάντα, ειδικότερα ο  Φρόιλερ, φρόντισαν να το ισορροπήσουν το πράγμα. Το άτσαλο και άσχημο μαρκάρισμα του στον Μεντί της Ρεάλ έφερε την κόκκινη και η Ρεάλ βρέθηκε να παίζει για 73+ αγωνιστικά λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα. Και οι βασίλισσες, έστω και μισές, δεν χαρίζονται σε τέτοια πλεονεκτήματα. Ειδικά όταν συνοδεύονται και από μπόνους δώρο, όπως ο τραυματισμός του παίκτη κλειδί της Αταλάντα, του Ζαπάτα. Από εκεί και μετά, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τη Ρεάλ.

Νάτσο και Βινίσιους έχασαν καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Ρεάλ εξακολούθησε να πιέζει και έχασε ακόμα μια καλή φάση με τον Κασεμίρο. Το σκορ δεν άλλαξε στα πρώτα 45’. Ούτε και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Βινίσιους να είναι ο μοιραίος χάνοντας ακόμα μια κλασσική ευκαιρία στο 53’. Και με την Αταλάντα να κρατάει γερά το μηδέν παθητικό με σχετική ευκολία.

Στη λεπτομέρεια κρίθηκε το Αταλαντα-Ρεάλ

CHL – Αταλάντα vs. Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μεντί ξανά

Οσα δεν φέρνει μιάμιση ώρα αγώνα, τα φέρνει μια φάση όμως. Μία φάση στην οποάι ο πάικτης που καθόρισε το ματς 100% έγινε ο Μεντί. Αυτός που είχε κερδίσει την αποβολή στο 17’ ήταν και εκτελεστής της Αταλάντα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 87’ πήρε μπάλα εκτός περιοχής και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Γκολίνι για το 0-1 που ήταν και τελικό σκορ.

Με δέκα από το 17' η Αταλάντα

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις