Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / EUL – Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Νέο τετράμπαλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

EUL – Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Νέο τετράμπαλο

EUL - Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Οι Λονδρέζοι περίπατο στη φάση των “16”, κέρδισαν και δεύτερη φορά τους Αυστριακούς, με σκορ 4-0 αυτή τη φορά

EULΤότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα στη Ρουμανία η πρόκριση στην φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ είχε κριθεί. Μολαταύτα ο Μουρίνιο δεν είδε το ματς σαν αυτό που ήταν. Δεν το είδε απλά σαν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Έπαιξε με “καλή” 11άδα. Και Σισοκό μέσα και Ντέλε Αλί και Ντάιερ και Αλντεβέιρελντ και Λαμέλα και απόλα. Οι δε Αυστριακοί, κράτησαν δυνάμεις για το πρωτάθλημα, είχαν και αλλαγές. Αποτέλεσμα; Ακόμα μία χορταστική νίκη για την Τότεναμ 4-0 την Βόλφσμπεργκερ.

Η Τότεναμ μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι, με κίνητρο πού γύρευε πώς τους εμφύσησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Και με το καλημέρα ο Ντέλε Αλί πέτυχε ένα γκολ-όνειρο. Η μπάλα από την αριστερή πτέρυγα έφτασε δεξιά, η σέντρα εντός περιοχής βρήκε τον Ντέλ Αλί που στόπαρε, σήκωσε και με ψαλίδι νίκησε τον Κούτιν για το 1-0.

ανετα η προκριση της Τοτεναμ

EUL – Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Μίλησαν Βινίσιους και Μπέιλ

Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι βρήκαν ακόμα τρία γκολ, αφού οι Αυστριακοί φάνηκαν να το έχουν παρατήσει. Ο Βινίσιους στο 50’ πέτυχε το 2-0 και ο Μπέιλ επανήλθε στα γκολ με το 3-0 στο 73’. Το σκορ έκλεισε ο Βινίσιους στο 83’ για το τελικό 4-0 που έστειλε πανηγυρικά την Τότεναμ στην επόμενη φάση με δύο νίκες και συνολικό σκορ 8-1.

Το γκολ του Αλι απο αλλη πλευρα

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις