Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Ανετη κι ωραία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

CHL – Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Ανετη κι ωραία

CHL - Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Ο Πέπ Γουαρδιόλα είχε μόνο μία δουλειά να κάνει. Να πείσει την ομάδα του, μακράν πιο φορμαρισμένη και με προφανέστατα

CHLΓκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Ο Πέπ Γουαρδιόλα είχε μόνο μία δουλειά να κάνει. Να πείσει την ομάδα του, μακράν πιο φορμαρισμένη και με προφανέστατα ποιοτικότερο και πιο “γεμάτο” ρόστερ, να τα δώσει όλα. Να μην υποτιμήσει τις δυσκολίες ενός νοκ άουτ αγώνα με κλασική γερμανική ομάδα ως αντίπαλο. Τα άλλα θα έρχονταν μόνα τους. Οπερ και εγένετο. Η Σίτι σοβαρή όσο χρειαζόταν πέρασε με άνεση από την ουδέτερη “Φέρεντς Πούσκας Αρένα” της Βουδαπέστης 2-0 και πάει στον επαναληπτικό με σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Απόλυτα συγκεντρωμένη μπήκε στο παιχνίδι η Σίτι και με στόχο να πάρει κεφάλι στο σκορ, να επιδιώξει να κερδίσει, όχι να πάρει οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Εδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Μπερνάρντο Σίλβα (29’). Γκολ που ανάγκασε την Μπορούσια να ρισκάρει περισσότερο. Και τη Σίτι να καταστρώσει πια τα πλάνα της χωρίς άγχος, να διαχειριστεί και να μην “κυνηγάει” το παιχνίδι.

παλεψε η Γκλαντμπαχ

CHL – Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Γκολάρα Ζεσούς

 Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ προσπάθησε να ανοίξει το παιχνίδι της και έκανε 12-2 ενδιαφέρουσες φάσεις, όμως το γκολ το βρήκε και πάλι η Σίτι. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς o σκόρερ, αλλά hats off τόσο στη σέντρα του Κανσέλο από αριστερά, όσο και στην κεφαλιά-ασίστ πάρε βάλε του Σίλβα. Ο οποίος έδωσε το δικαίωμα στον Ζεσύς στο 68’ να κάνει το 0-2 με προβολή από κοντινή απόσταση. 

καλυτερη η  Σιτι

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις