Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Θέμελης: Ο Δούκας ζητά εκδίκηση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Θέμελης: Ο Δούκας ζητά εκδίκηση

Άγριες Μέλισσες spoiler Θέμελης: Ο Δούκας έχει μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, πως αυτός που βίασε την αδελφή του είναι ο Σωκράτης Θέμελης.

Ο Δούκας έχει μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, πως αυτός που βίασε την αδελφή του είναι ο Σωκράτης Θέμελης, αλλά οι κινήσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα πως γνωρίζει την αλήθεια. Ωστόσο, ο Θέμελης ανακαλύπτει πως ο Δούκας ξέρει και η συμπεριφορά του είναι αυτή που τον τρομάζει ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό ΜΥtv, ο Θέμελης είναι σίγουρος πως ο Σεβαστός θα γυρέψει εκδίκηση. Μάλιστα, όπως θα δούμε, αυτός ο τρόμος τον έχει κυριεύσει και τον οδηγεί σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.

Ο Θέμελης προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη, καθώς πιστεύει πως ίσως κινδυνεύει κι εκείνη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας είναι και πάλι ένα βήμα μπροστά και του ζητάει να συναντηθούν. Θέλει να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το μοιραίο λάθος που κάνει η Σοφούλα

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» Ξεκινάει η δική του Μάνου Βόσκαρη είναι η βασική πλοκή των «Άγριων Μελισσών» που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια. Έχουμε μία καθοριστική επιστροφή από τα παλιά. Ο δεσμοφύλακας της Ελένης, Λάζαρος Γκούμας, επιστρέφει για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη εναντίον του Βόσκαρη, που κατηγορείται για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές της Θεσσαλίας.

Τον ρόλο του Λάζαρου Γκούμα ερμηνεύει ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης. Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ένας τυπικός δεσμοφύλακας, σκληρός άνθρωπος, που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια. Όμως, γνωρίζει για τους βιασμούς, για την έκτρωση της Ελένης στη φυλακή και την είχε βοηθήσει να αποδράσει.

Η Σοφούλα Τόλλια πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει υπέρ του συζύγου της και θα το κάνει θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και αυτή θα είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την έκβαση της δίκης. Η Σοφούλα πολύ αργότερα θα καταλάβει το τέρας που λέγεται Βόσκαρης και θα αντιδράσει ζητώντας τη βοήθεια του Άγγελου. Μια ανατροπή τη δεύτερη μέρα της δίκης θα έρθει να αλλάξει τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις