Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Απλά Π4ΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Απλά Π4ΟΚ

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Χωρίς να φορτσάρει αλλά με δύο παίκτες σε κέφια ο δικέφαλος του βορρά έκανε πλάκα 4-0 στο παιχνίδι με την αποδεκατισμένη Λαμία

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Λαμία στη Τούμπα 4-0. Μάλιστα αν και ο δικέφαλος του βορρά δεν …πάτησε το πόδι τέρμα στο γκάζι είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, το τελικό 4-0 μοιάζει φτωχό. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε 23 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις μιας της ομάδας από τη Φθιώτιδα! Επιπλέον, εκτός της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και δύο παίκτες. Τον Γκανέζο αμυντικό Μπάμπα Ραχμάν που ντεμπουτάρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα ασπρόμαυρα. Και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έκανε αλάνθαστη, εξαιρετική εμφάνιση.

Από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ είχε μονότερμα τη Λαμία και έψαχνε το γκολ. Είχε 75% κατοχή μπάλας και 14 τελικές και εντέλει ο Μπάμπα Ραχμάν έκανε τη διαφορά. Εγινε ένας εκ των λίγων παικτών που έχουν σκοράρει στο ντεμπούτο τους στον ΠΑΟΚ. Ειδικότερα, στο 18’ από την κάθετη πάσα του Τζόλη Ο Ραχμάν βρέθηκε φάτσα με τον Κατσίκα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, 1-0. 

ανετη νικη ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα και η μορφή του δεν άλλαξαν. Ο ΠΑΟΚ ενέτεινε την πίεση και έψαχνε δεύτερο γκολ, η Λαμία αμυνόταν μαζικά. Στο 48’ ο Τζόλης πέτυχε ακόμα ένα γκολ με αντίπαλο την… καλύτερη ο πελάτισσά του, τη Λαμία. Και στο 51΄ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορούσε να κάνει το ματς goal-fest. Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνδυάστηκε με τον Ουάρντα που πέτυχε το τέρμα και έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με το 3-0. Και στο 65’ έπεσε αυλαία στο σκοράρισμα, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σημειώνει το 4-0 με …βολίδα!,

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Ραχμάν 18’, Τζόλης 48’, Ουάρντα 51’, Ζίβκοβιτς 65’.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης. ΒΟΗΘΟΙ: Μπούξμπαουμ, Δημητριάδης. VAR: Σκουλάς.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (Λύρατζης 73’), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (Νινούα 73’), Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (Καγκάβα 62’), Τζόλης (Λάμπρου 55’), Κρμέντσικ (Σφιντέρσκι 62’).

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Κατσίκας, Βλάχος, Βύντρα, Τζέιμς (Σαραμαντάς 52’), Ασίγκμπα, Μπουλούλης (Γκούγκα 59’), Μπιάρνασον, Προβυδάκης, Γκαζαριάν (Νικολόπουλος 74’), Πίτι (Χατζηστραβός 74’), Μπα (Βλαχομήτρος 46’).

γκολ και ασιστ ο Τζολης

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις