Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Αλλη ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Αλλη ομάδα

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Ενας 100% εναλλακτικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη - Μάχη με προηγούμενα ΠΑΣ-ΟΦΗ στους ”Ζωσιμάδες” - Με τη …μισή Λαμία εντός ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ, για την εν εξελίξει 23η αγωνιστική. Η αυλαία ανοίγει στην Τούμπα (15:00), όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία. Μετά την γκέλα της ΑΕΚ χθες και το 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, ο δικέφαλος του Βορρά έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί μόνος στην δεύτερη θέση. Θα πρέπει πάντως να ξεπεράσει ένα από τα πιο υψηλά εμπόδια της ουράς της βαθμολογίας. Αυτό διότι δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η Λαμία είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μετράει σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα. Αποτελέσματα που την έβγαλα από τη δύσκολη θέση της ουραγού και ήδη βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς μολονότι έχει και δύο ματς λιγότερα!

Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας έχει ο ΠΑΟΚ αφού λείπουν λόγω τιμωρίας ή τραυματισμού και ο Ινγκασον και ο Κρέσπο! Τιμωρημένος και ο Βιερίνια! Από την άλλη και η Λαμία έχει σοβαρότατα προβλήματα ενόψει του αγώνα στην Τούμπα. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Ρόμανιτς και τραυματίες οι μέσοι Τιρόνε, Βασιλακάκης. Για να πάρουν… ανάσες έμειναν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Επασί, οι στόπερ Αντέτζο και Τζανετόουλος. Οι ακραίοι μπακ Μαρτίνεθ και Σκόνδρας, οι μέσοι Τζανδάρης, Μπεχαράνο και οι επιθετικοί Καραμάνος, Αραμπούλι και Ντέλετιτς! Πάνω από μισή βασική 11άδα!

από μία κόκκινη κάθε ομάδα

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Σε Βόλο, Γιάννινα και Φάληρο

Την ίδια ώρα (15:00) στο Βόλο η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει για τις δύο ομάδες που στοχεύουν πια στο καλύτερο πλασάρισμα. Αφού δεν μοιάζει πιθανό να εμπλακούν σε περιπέτειες. Επιστρέφουν Μπαριέντος και Τέκιο στο Βόλο, όμως απέχει ξανά ο μπακ Ντεντάκης. Στον Απόλλωνα χάνει δύο ματς λόγω τιμωρίας ο Τσαμπούρης και δεν υπολογίζεται ούτε ο  μέσος Σλίβκα. Επιστρέφουν οι μέσοι Κολ και Φερνάντεθ.

Μεγάλο ματς στους “Ζωσιμάδες” στις 17:15. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ντεφορμέ και χιλιοπροβληματικό εδώ και 1-2 μήνες ΟΦΗ. Αμεσο προβλημα με τη βαθμολογική θέση της δεν έχει καμία εκ των δύο ομάδων. Είναι ενα ματς πρώτα από όλα για το πρεστίζ, άλλοτε έχουν μακροχρόνια κόντρα, από το περιβόητο μπαράζ της Ρόδου οι δύο ομάδες. Τιμωρημένοι οι μπακ Κάργας και Οικονομόπουλος, τραυματίας ο μέσος Σιόντης.Αποδεκατισμένος ο ΟΦΗ στα Γιάννινα. Εκτός οι μέσοι Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Σακόρ, Ναμπί, Βαζ, ο μπακ Σελίμοβιτς και οι επιθετικοί Σαρδινέρο, Γιάννου!

Κερδισε ο ΠΑΣ

Μεγάλο ματς και στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη. Με τον άσο να έχει πάρει την ανηφόρα. Ολοι υποψιάζονται πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με 100% εναλλακτική ενδεκάδα και το μυαλό στην Ολλανδία, στη ρεβάνς με την Αϊντχόβεν. Αλλωστε το πρωτάθλημα δεν χάνεται και ορατός στόχος εντός των τειχών δεν υπάρχει. Τιμωρημένος ο σέντερ μπακ Μπα. Στον Άρη το αγωνιστικό τμήμα ουδόλως ασχολείται με την πολιτική ειδησεογραφία. Στηρίζουν τον πρόεδρο Καρυπίδη και πάνε για το καλύτερο στο “¨Καραϊσκάκης”. Τιμωρημένος ο Γκάμα, επιστρέφουν Τζέγκο και Ιωαννου. Τραυματίας ο μέσος Ματίγια.

μαχη κυπελλικη μεταξυ 1ου και 2ου

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις