Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η ώρα του Στέφανου – Τσιτσιπάς vs Μεντβέντεφ: Ο ημιτελικός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ώρα του Στέφανου – Τσιτσιπάς vs Μεντβέντεφ: Ο ημιτελικός!

Η ώρα του Στέφανου - Τσιτσιπάς vs Μεντβέντεφ: Ο Ελληνας άσος αντιμετωπίζει τον μεγάλο του αντίπαλοια γ την πρόκιση για πρώτη φορά σε έναν τελικό γκραν σλαμ!

Η ώρα του ΣτέφανουΤσιτσιπάς vs Μεντβέντεφ: Ο Στέφανος Tσιτσiπάς παίζει πρώτη φορά για την είσοδο σε τελικό grand slam. Ο Έλληνας κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κοντράρεται με τον Ρώσο Μεντβέντεφ στις 10.30. Ηδη στον τελικό του Αυστραλιανού όπεν έχει περάσει ο Τζόκοβιτς που θα δει το παιχνίδι να μάθει τον αντίπαλό του! Ο Μεντβέντεφ έχει 65,4% νικών ως ρεκόρ καριέρας και το πολύ κοντρολαρισμένο αμυντικό του παιχνίδι είναι το μεγάλο του όπλο. Ο Έλληνας άσος είναι στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει 64,7% νικών ως ρεκόρ καριέρας.

Τα κέρδη μπορεί να φτάσουν τα 2,3 εκατ. ευρώ για το νικητή του αποψινού παιχνιδιού και είναι ένα τεράστιο δέλεαρ. Ομως για το ελληνόπουλο από το Προάστιο Καρδίτσας είναι δικαίωση για τους κόπους μιας ζωής αν πάει στον τελικό. Ηδη άλλωστε έκανε την υπέρβαση με τον τεράστιο Ναδάλ και δεν θέλει να πάει χαμένη η προσπάθεια.

μεγαλος αντιπαλος ο Μεντβεντεφ

Η ώρα του Στέφανου – Τσιτσιπάς vs Μεντβέντεφ: Η παράδοση

Η παράδοση είναι με το μέρος το Ρώσου που είχε κάνει πέντε σερί νίκες με τον Στέφανο. Ομως από το Νοέμβριο του 2019 έσπασε το σερί με τη μεγάλη νίκη του Τσιτσιπά στους τελικούς της ATP. Διοργάνωση που τελικά κατέκτησε και του υποκλίθηκε το παγκόσμιο τένις. Κάτι που όλοι ελπίζουμε να συμβεί και σήμερα. Με μία νίκη-πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

για μεγάλα πράγματα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Δείτε ακόμη: 

Με δύο γκολ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ 3-2 στη Σεβίλλη
Ρεκόρ με 14,60μ. Η Παπαχρήστου με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 
Τέλος από ΑΕΚ, ανακοινώθηκε στη Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις