Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Σεβίλλη vs Ντόρτμουντ: Χάαλαντ για φίλημα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

CHL – Σεβίλλη vs Ντόρτμουντ: Χάαλαντ για φίλημα!

CHL - Σεβίλλη vs Ντόρτμουντ: Ο Νορβηγός Χάαλαντ πήρε την Ντόρτμουντ από το χέρι και την πέρασε από το… λάκο με τα φίδσια της Σεβίλης, το Σάντσεθ Πιθχουάν!

CHLΣεβίλλη vs Ντόρτμουντ: Ο Νορβηγός Χάαλαντ πήρε την Ντόρτμουντ από το χέρι και την πέρασε από το… λάκο με τα φίδσια της Σεβίλης, το Σάντσεθ Πιθχουάν! Με δυο τέρματα του άσου της η Ντόρτμουντ πήρε μεγάλο διπλό και τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης (3-2) επί της Σεβίλλης. Με τη νίκη αυτή η γερμανική ομάδα φτάνει πιο κοντά στους ”8” του Champions League. O Νορβηγός με αυτά τα γκολ έφτασε τα 18 και μάλιστα μόνο σε 13 αγώνες! Η Σεβίλλη είχε μόνο ένα καλό 20λεπτο στο ματς, αλλά το γκολ του Ντε Γιονγκ στο φινάλε της αφήνει κάποιες ελπίδες ανατροπής!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν, με το σουτ του Σούσο να κοντράρει στον Χούμελς για το 1-0.Από εκεί και πέρα το ματς γύρισε, η Ντόρτμουντ πήρε τα ηνία και πριν την ανάπαυλα το γύρισαν. Με το τέρμα του Νταχούντ στο 19’ να φέρνει το ματς στο 1-1. Και τον Χάαλαντ να παίρνει το όπλο του στο 27’ για το 1-2 με τρομερή ενέργεια και 1-2 με τον Σάντσο. Στο 43’ μάλιστα από το λάθος των Ισπανών ο Ρόις έβγαλε τον Χάαλαντ φάτσα για το γκολ. Και αυτός με άψογο σουτ πέτυχε το 3-1.

μειωσε και ελπιζει η Σεβιλλη

CHL – Σεβίλλη vs Ντόρτμουντ: Η μείωση και οι ελπίδες

Στο 84’ η Σεβίλλη βρήκε το δεύτερο της τέρμα όταν ο Ντε Γιονγκ βγήκε στην πλάτη της άμυνας για το 3-2 που αφήνει κάποιες ελπίδες στους Σεβιγιάνους.

Σεβίλλη (Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Εσκουδέρο, Κάρλος, Κουντέ, Ράκιτιτς (46′ Γκουντέλι), Γκόμες (60′ Τόρες), Φερνάντο, Σούσο (60′ Ντε Γιονγκ), Χορδάν (72′ Οσκαρ), Εν-Νεσίρι (60′ Μουνίρ)

Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Χιτζ, Χούμελς, Γκερέιρο (77′ Πάσλακ), Ακάνζι, Μορέι, Τσαν, Νταχούντ (89′ Μενιέ), Σάντσο, Μπέλινγκχαμ, Ρόις (80′ Μπραντ), Χάαλαντ.

εκανε ματσαρα ο Χααλαντ

Δείτε ακόμη: 

Ο Τσιτσιπάς επική νίκη 3-2 το Ναδάλ, πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!
Εχασε τα λόγια του ο Τσιτσιπάς από την ευτυχία μετά το τέλος του προημιτελικού
Ο Μίδας της ρακέτας, αμέτρητα τα κέρδη από την πορεία του Τσιτσιπά στα κορτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις