Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς vs Ναδάλ – Το έπος: “Πετούσα σαν πουλάκι”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς vs Ναδάλ – Το έπος: “Πετούσα σαν πουλάκι”

Τσιτσιπάς vs Ναδάλ - Το έπος: “Απερίγραπτα τα συναισθήματα, δίνω τα παντα μέσα στα κορτ, το παιχνίδι μου μιλάει από μόνο του” είπε ο Ελληνας άσος - Συγχαρητήρια Αυγενάκη

Τσιτσιπάς vs Ναδάλ – Το έπος: Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα αυτό που πέτυχε: “Εχω μείνει άφωνος. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω τι έχει συμβεί μέσα στο Κορτ” είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς στις πρώτες δηλώσεις του μετά το ματς και πρόσθεσε: “Το παιχνίδι μου μιλάει από μόνο του. Είναι απίστευτο το αίσθημα να μάχομαι σε αυτό το επίπεδο και να δίνω το είναι μου μέσα στο κορτ. Ξεκίνησα πολύ νευρικά δεν θα πω ψέματα. Δεν ξέρω τι συνέβη μετά τον τρίτο σετ. Πετούσα σαν μικρό πουλάκι. Όλα μου πήγαν καλά και τώρα τα συναισθήματά μου είναι απερίγραπτα”.

Ο ίδιος ο Ράφα Ναδάλ έβγαλε το καπέλο του στον Στέφανο Τσιτσιπά. Παρά την ήττα ο Ισπανός θρύλος των κορτ δεν έψαξε δικαιολογίες. Ηταν μπροστά με 2-0 σετ, όμως ηττήθηκε από τον Στέφανο (3-2) και αποκλείστηκε. Αμέσως κετά του απέδωσε τα εύσημα και του έπλεξε το εγκώμιο:”Έφταιξαν κάποιες λεπτομέρειες. Έχασα μερικές ευκαιρίες στο τάι μπρέικ, που δεν έπρεπε να τις χάσω, αν ήθελα να κερδίσω. Ο Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικά από το 3ο σετ και μετά. Έχασα την ευκαιρία να βρεθώ ξανά στα ημιτελικά. Μπράβο του, ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία. Στο 4ο και το 5ο σετ έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και έκανα κάποια κρίσιμα λάθη. Πρέπει να πάω στην προπόνηση και να βελτιωθώ. Ήμουν κοντά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετ. Σήμερα δεν νιώθω άτυχος. Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων παικτών”.

εβγαλε το καπελο στον Τσιτσιπα ο Ναδαλ

Τσιτσιπάς vs Ναδάλ – Το έπος: Ο Αυγενάκης

Συγχαρητήρια στον Τσιτσιπά και από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά την μεγαλειώδη νίκη – πρόκριση επί του Ναδάλ. Ο πολιτικός προϊστάμενος όλου του αθλητισμού έσπευσε μέσω twitter να του απευθυνθεί: “Μπράβο @steftsitsipas. Συγκλονιστικός αγώνας, μεγαλειώδης ανατροπή με τον θρύλο @RafaelNadal & ιστορική νίκη με πρόκριση – έπος στα ημιτελικά #AusOpen Συγχαρητήρια, τα καλύτερα είναι μπροστά”.

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1362025758613504001

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις