Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπέκαμ – Κάνναβη: Χρήμα με …φούντες 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέκαμ – Κάνναβη: Χρήμα με …φούντες 

Μπέκαμ - Κάνναβη: Ξεκίνησε τη διαπραγμάτευσή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η εταιρεία προϊοντων Κάνναβης του Ντέιβιντ Μπέκαμ

ΜπέκαμΚάνναβη: Στο ταμπλό του Χρηματιστήριου του Λονδίνου διαπραγματεύεται η μετοχή της Cellular Goods, συμφερόντων Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η εν λόγω εταιρεία παραγάγει και παρέχει προϊόντα από κάνναβη και χρηματοδοτείται μεταξύ άλλων από την οικογένεια Μπέκαμ. Ο άλλοτε διεθνής Αγγλος μεσοεπιθετικός εισήγαγε την εταιρεία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και άρχισε να δέχεται εντολές επενδυτών. Εντολές αγοράς, επένδυσης, στο πλαίσιο της αρχικής δημόσιας εγγραφής.

Από την εγγραφή αυτή η εταιρεία του “Μπεκς” υπολογίζεται πως θα αντλήσει 8 εκατ. λίρες από το επενδυτικό κοινό. Κεφάλαια που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή νέων προϊόντων. Η εταιρεία ειδικεύεται σε προϊόντα φροντίδας δέρματος και αθλητικών τραυμάτων. Προϊόντα που φτάνουν στον τελικό χρήστη με την εταιρική γραμμή πώλησης και διάθεσης καθώς και από την ιστοσελίδα της. 

προιοντα κανναβης εμπορευεται η εταρεια μπεκαμ

Μπέκαμ – Κάνναβη: Εκτοξεύεται η αξία

“Υπάρχει παγκόσμια ζήτηση για υψηλής ποιότητας και κατανάλωσης προϊόντα κάνναβης”, δήλωσε ο CEO, Alexis Abraham για την ιδρυθείσα τον Αύγουστο του 2018 εταιρεία. Αφού άνοιξε στο επενδυτικό κοινό η αξία της εταιρείας εκτιμάται ότι θα εκτοξευτεί. Και θα διαμορφωθεί στα περίπου 20 εκατομμύρια λίρες. Ο Μπέκαμ είναι μεταξύ των μεγαλομετόχων της εταιρείας, με δύο ανθρώπους του στο ΔΣ.

ο μπεκαμ μεταξυ των μετοχων

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις