Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΣΑΠ – βραβεία: Οι καλύτεροι του 2020
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΣΑΠ – βραβεία: Οι καλύτεροι του 2020

ΠΣΑΠ - βραβεία: Η ανάδειξη των καλύτερων από τον Σύνδεσμο των Ποδοσφαιριστών - Τσιμίκας, Εμμανουηλίδης, Μπακασέτας και Σιδηρόπουλος τα “μεγάλα” βραβεία

ΠΣΑΠβραβεία: Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε σούπερ σεζόν πέρυσι στον Ολυμπιακό και κεφαλαιοποίησε με μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Κρίθηκε από τον ΠΣΑΠ λοιπόν ως ο κορυφαίος Έλληνας του 2020 στα βραβεία του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών! Μάλιστα ο Ελληνας διεθνής άσος έλαβε το βραβείο του από τα χέρια του συμπαίκτη του στους reds, τον ΕλβετοΚοσοβάρο Σερντάν Σακίρι. Τα βραβεία στάλθηκαν στο Μέρσεϊσαϊντ και ο Σακίρι έκανε την έκπληξη στον Έλληνα μπακ. Τα σχετικά τουίτ της Λίβερπουλ απολαυστικά, με την έκπληξη στον Τσιμίκα από τον Σακίρι.

https://twitter.com/LFC/status/1361411650654461953

https://twitter.com/LFC/status/1361412748769435657

Ο καλύτερος Έλληνας παίκτης που έπαιξε στο εξωτερικό ήταν για τον ΠΣΑΠ ο Τάσος Μπακασέτας. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ τα πάει περίφημα στην Τουρκία και υπερψηφίστηκε. Ετςερο βραβευθέντα ο Ταξιάρχης Φούντας! Που είχε τις ίδιες ψήφους για την καριέρα του στην Αυστρία και έτσι πήρε το ίδιο βραβείο!

Καλύτερος νέος παίκτης αναδείχτηκε από την ψηφοφορία ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός άσος που συνεχίζει την καριέρα του στην Ολλανδία (τον αναφέρουν ως τον νέο Γιακουμάκη) βραβεύτηκε για την παρουσία του στον Πανιώνιο.

ΠΣΑΠ – βραβεία: Αυτοί που σταμάτησαν και ο ρέφερι

Βραβεία για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο πήραν οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κονέ και Στέλιος Μαλεζάς. Ο “Τορο” και ο Κονέ έκλεισαν στο τέλος του 2020 τις καριέρες τους και έχουν αναλάβει πόστα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Κορυφαίος διαιτητής αναδείχτηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο Δωδεκανήσιος ρέφερι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη διάκρισή του αυτή.

βραβειο ο Σιδηροπουλος

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις