Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Τένις: Ο νέος Μίδας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Τένις: Ο νέος Μίδας!

Τσιτσιπάς - Τένις: Μέχρι περίπου 2,500,000 εκατομμύρια  ευρώ μπορεί να κερδίσει ο Ελληνας άσος με την τρομερή το πορεία στο Αυστραλιανό Όπεν!

Τσιτσιπάς – Τένις: Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να κέρδισε την πρόκριση για τα ημιτελικά και να έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στην τετράδα και το ματς της χρονιάς με τον Μεντβέντεφ, όμως τα κέρδη ήδη είναι τεράστια!  Ο Έλληνας άσος έκανε τρομερή εμφάνιση και κέρδισε τον Ναδάλ, για να αρχίσει να νιώθει Μίδας του τενις! Η πρόκριση στην τετράδα του Australian Open ήδη του απέφερε κέρδη της τάξης του μισού εκατομμυρίου ευρώ και αν κάνει την υπέρβαση αυτά τα χρήματα θα πολλαπλασιαστούν. 

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρόκριση και μόνο στον τελικό θα του φέρει κέρδη της τάξης των 1.250.000 ευρώ και κάνει το θαύμα αν κατακτήσει τον τίτλο θα γίνει πλουσιότερος κατά 2.300.000  ευρώ περίπου. Και αυτά, μόνο από τα χρηματικά βραβεία της Αυστραλίας. Αν συνυπολογιστούν και τα διαφημιστικά έσοδα και τα συμβόλαια που θα ακολουθήσουν τότε τα νούμερα ξεφεύγουν πολύ!

τρίτη σεζόν στους "32"

Τσιτσιπάς – Τένις: Ο ημιτελικός

Ο ημιτελικός με τον Μεντβέντεφ, το ιστορικό ματς για τον Τσιτσιπά θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή (19/2). Αυτό το ματς θα κρίνει και την μετέπειτα πορεία της σεζόν, αλλά και το σύνολο των κερδών του Στέφανου!

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις