Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Χάιντουκ ο Λιβάγια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Χάιντουκ ο Λιβάγια

ΑΕΚ - μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η λύση συμβολαίου του και λίγες ώρες μετά επισημοποιήθηκε η συνεργασία του με την κροάτικη ομάδα

ΑΕΚμεταγραφές: Παρελθόν από την ΑΕΚ είναι πλέον ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος ούτε με  την έλευση Χιμένεθ δεν άλλαξε στάση και ήθελε να φύγει. Ετσι χωρίς να ακουστεί κουβέντα, προχώρησαν οι δφιαδικασίες λύσης της συνεργασίας κοινή συναινέσει και ολοκληρώθηκε σήμερα. Λίγη ώρα μετά, δε, ο Λιβάγια ανακοινώθηκε επίσημα από τη Χάιντουκ, με υπογραφή συμβολαίου ως το τέλος της σεζόν! Η επίσημη ανακοίνωση των Κροατών σημαίνει πως πάει στην πατρίδα του ως τον Ιούνιο και μετά είναι ελεύθερος να βρει νέα ομάδα.

Το ερώτημα είναι αν η ΑΕΚ έχει φροντίσει να διασφαλίσει τα συμφέροντα της. Δηλαδή, αν προκειμένου να επιτρέψει στον Λιβάγια να παίξει -τουλάχιστον- αυτό το εξάμηνο στην Κροατία (άρα και κοντά στην εγκυμονούσα σύζυγό του)  να συμβούν όλα αυτά, έχει θέσει και κάποιους όρους. Να μην επιστρέψει ως ελεύθερος σε ανταγωνίστρια ομάδα, ας πούμε!  Κάτι τέτοιο δεν έχει πάρει απάντηση ακόμα, αλλά θεωρείται παραπάνω από πιθανό να υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.

στη Χαιντουκ ο Λιβαγια

ΑΕΚ – μεταγραφές: Οι δηλώσεις Λιβάγια

Ο Λιβάγια ήδη έκανε δηλώσεις στην Κορατία, οοι οποίες “παίζουν” στην επίσημη ιστοσελίδα της Χάιντουκ: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πατρίδα μετά από τόσο πολύ καιρό. Ανυπομονώ για νέες ευκαιρίες και προκλήσεις εδώ. Είμαι χαρούμενος που θα προσπαθήσω να βοηθήσω για τους στόχους της αγαπημένης μου ομάδας. Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια”.

απογοηετυμενος ο Λιβαγια

Δείτε ακόμη: 

Ο Τσιτσιπάς επική νίκη 3-2 το Ναδάλ, πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!
Εχασε τα λόγια του ο Τσιτσιπάς από την ευτυχία μετά το τέλος του προημιτελικού
Ο Μίδας της ρακέτας, αμέτρητα τα κέρδη από την πορεία του Τσιτσιπά στα κορτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις