Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στίβος – Τριπλούν: Ρεκόρ η Παπαχρήστου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στίβος – Τριπλούν: Ρεκόρ η Παπαχρήστου

Στίβος - Τριπλούν: Με ατομικό ρεκόρ κλειστού 14,60μ. η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβαλε πλώρη για μεγάλα πράγματα στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

ΣτίβοςΤριπλούν: Την άριστη φόρμα της επιβεβαίωσε η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία απογειώθηκε στα 14,60 μέτρα στο Τορούν και σημείωσε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο τριπλούν φέτος. Η πρωταθλήτρια μας βελτίωσε με αυτή την επίδοση και το ατομικό της ρεκόρ. Τα 14,60μ. Τα έφτασε στην πέμπτη της προσπάθεια της. Ετσι έγινε η κορυφαία άλτρια φέτος στον κόσμο και η τρίτη όλων των εποχών στην Ελλάδα. Μένει πίσω από τη Χρυσοπηγή Δεβετζή (14,84 μ.) και τη Βούλα Τσιαμήτα (14,63 μέτρα).

Η Παπαχρηστου ξεκίνησε με άλμα στα  14,21 μ., εν συνεχεία πήδηξε στα 14,35 μ., Είχε ένα άκυρο στα 14,25 μ. Πριν κάνει το άλμα της χρονιάς στα 14,60 μ. Φαίνεται μάλιστα πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπιασε τον αρχικό της στόχο και επέλεξε να μην επιβαρυνθεί και να κρατήσει δυνάμεις, να μην κάνει το έκτο της άλμα.

σε φορμα η Παπαχρηστου

Στίβος – Τριπλούν: Με φόντο το Ευρωπαϊκό

Το ατομικό ρεκόρ της Βούλας Παπαχρήστου στον κλειστό ήταν 14,50μ. από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, όπου είχε καταταγεί 2η. Η Παπαχρήστου προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου κυνηγάει το χρυσό μετάλλιο! 

ρεκορ η Παπαχρηστου

Δείτε ακόμη: 

Ο Τσιτσιπάς επική νίκη 3-2 το Ναδάλ, πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!
Εχασε τα λόγια του ο Τσιτσιπάς από την ευτυχία μετά το τέλος του προημιτελικού
Ο Μίδας της ρακέτας, αμέτρητα τα κέρδη από την πορεία του Τσιτσιπά στα κορτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις