Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Το μυστικό που μαθαίνει η Σοφούλα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Το μυστικό που μαθαίνει η Σοφούλα

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Το μυστικό που μαθαίνει η Σοφούλα στο αποψινό επεισόδιο την κάνει να κλονίζεται.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται στο αποψινό επεισόδιο να ανατρέψουν ότι ξέραμε και με τις εξελίξεις να είναι τόσο ραγδαίες που υπόσχονται να καθηλώσουν το κοινό τους. Η Ελένη εμφανίζεται αναστατωμένη ενώ ο Νικηφόρος από την άλλη έχει το αίσθημα του νικημένου. Η τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα προβληθεί απόψε στις 22:00 στο κανάλι του Αnt1  φέροντας πιο κοντά την κάθαρση, ενώ οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με συνταρακτικά γεγονότα στην μικρή κοινωνία τους στο Διαφάνι. Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση.

Λενιώ Άγριες Μέλισσες

Το αποψινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και όλοι μαθαίνουν το μυστικό του, ένα μυστικό που θα αφήσει τους πάντες με το “στόμα ανοιχτό”. Ποια θα είναι η αντίδραση των Σεβαστών; Στο καφενείο, γίνεται μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και όλο το χωριό είναι εκεί. Η Σοφούλα μαθαίνει πως ο Βόσκαρης είχε σχέση με την Ελένη στη φυλακή και κλονίζεται, τα χάνει δεν ξέρει τι να κάνει και πως να αντιδράσει, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να τη βρει.

Ο Μελέτης υποκύπτει στα αισθήματά του για την Πηνελόπη, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη θα τους πιάσει στα πράσα. Στο νοσοκομείο, η Μυρσίνη θα δώσει ένα τελεσίγραφο στον Δούκα. Η απάντησή του θα κρίνει αν την επόμενη μέρα η ζωή των Σεβαστών θα αλλάξει για πάντα. Η Ελένη τα βάζει με τον Κωνσταντή, που τη φέρνει πάλι αντιμέτωπη με την οικογένειά του, όταν εκείνος της αποκαλύπτει μια αλήθεια που θα τη σοκάρει.

Δείτε ακόμη:

ΘουΒου Φανερός Πράκτωρ 000: Πού γυρίστηκε η αγαπημένη ταινία
Η Έμμα Στόουν στον ρόλο της Κρουέλα ντε Bίλ και η μοναδική μεταμόρφωση της
Η κυρά μας η Μαμή: Σε ποιο χωριό γυρίστηκε η ταινία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις