Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 9η αγωνιστική: Μετά το χιονιά!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ 2 – 9η αγωνιστική: Μετά το χιονιά!

Σούπερ Λιγκ 2 - 9η αγωνιστική: Η “Μήδεια” πέρασε και άφησε… κουσούρια στον κρατικό μηχανισμό και τις πόλεις, αλλά η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται!

Σούπερ Λιγκ 2 – 9η αγωνιστική: Φουλ δράση απόψε στη Σούπερ Λιγκ 2, με το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής να είναι προγραμματισμένο με ώρα έναρξης 15:00. Εξαίρεση το Δόξα ΔράμαςΙωνικός που ξεκινάει στις 13.30. Η ομάδα της Δράμας πήγε άδικα στη Λάρισα την Κυριακή. Το παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας δεν διεξήχθη λόγω χιόνια. Ετσι απόψε καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Από την αποστολή απέχουν οι Βάντερσον, Κουκόλης, Πετρίδης, Μπολάκης, Πινδώνης και Παπαϊωάννου! Ο Ιωνικός έχει περάσει πρώτος στη βαθμολογία αλλά πάει στο Δράμα χωρίς πέντε παίκτες. Εκτός τέθηκαν ο τιμωρημένος Τιεντσέ και οι τραυματίες Φαζό, Ομάρ, Μπρίτο, Βλαχομήτρο, Φουρλάνο.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στη Ρόδο, όπου ο Διαγόρας προέρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν και υποδέχεται την Ξάνθη. Μια Ξάνθη που έκανε δύο νίκες και πέρασε στην 5η θέση της κατάταξης, με ματς λιγότερο μάλιστα. Οι Θρακιώτες πέταξαν με πτήση τσάρτερ για τη Ρόδο αφού η εμπορική πτήση που είχαν κλείσει εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα ακυρώθηκε. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπέντο, Βέλιτς, Ελιοτ, Δημούτσος, Θ. Παπάζογλου, Βασίλεφ. Για τον Διαγόρα η προετοιμασία ενόψει Ξάνθης ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Από την αποστολή των Ροδιτών απέχουν μόνο οι τραυματίες Γεωργίου, Δημήτρουλας και ο τιμωρημένος Μασούρας.

κερδισε στη λαρισα ο διαγορας

Σούπερ Λιγκ 2 – 9η αγωνιστική: Σε Άρτα και Λιβαδειά

Στην Αρτα ο ουραγός Καραϊσκάκης Αρτας υποδέχεται τα Τρίκαλα που έκαναν ήττα από την Ξάνθη και υποχώρησαν στη βαθμολογία. Οι Αρτινοί δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Μαραθωνίτη αιφνιδίως. Εξάλλου ο προπονητής Γιάννης Μάγγος άφησε εκτός για διάφορους λόγους και τους Δεινόπαπα, Παππά, Τσούτση, Μπεκατώρο, Λουίς Φελίπε, Γαλεάδη. Ο ΑΟΤ,από την άλλη, αναμένετασι να παραταχτεί ουσιαστικά πλήρης, αφού δεν υπολογίζεται μόνοο μακροχρόνια απόντας Χατζηκωνσταντίνου.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την πρώτη του ήττα και υποχώρησε στην δεύτερη θέση και το -2 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Από την αποστολή που κατάρτισε ο Σωτήρης Αντωνίου, απουσιάζουν ο Κονέ και ο Φιγκεϊρέδο. Ο προπονητής των Βοιωτών δε, φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να παίζει σε κάθε παιχνίδι την θέση του στον πάγκο της ομάδας. Για τον Απόλλων Λάρισας ο Κώστας Φραντζέσκος στην αποστολή πήρε για πρώτη φορά και τους νεοεποκτηθέντες Νέστορα Γκέκας και Νεμανια Ομπράντοβιτς.

περασε πρωτος ο Ιωνικος

Σούπερ Λιγκ 2 – 9η αγωνιστική: Στην Κρήτη

Στην Ιεράπετρα διεξάγεται η… ντόπια μονομαχία των Κρητικών. Ο ΟΦΙ υποδέχεται τον Εργοτέλη που έχει καταγράψει ένα θαυμαστό σερί και μάζεψε 13./15 πόντους της τελευταίας πεντάδας αγώνων. Οι Ιεραπετρίτες έχουν στην αποστολή και τους Κόντσι, Αποστολίδη και αναμένονται πιο δυνατή από κάθε άλλο ματς φέτος στην προσπάθεια για την κατάκτηση της πρώτης νίκης. Ο κ. Ταουσιάνης στον Εργοτέλη έχει διαθέσιμο και τον Γιώργο Σαρρή. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Πέιος και οι Κουατένγκ, Κουτάντος, Καπουράνης, Ντουμάνης.

Στο άλλο ματς της Κρήτης, τα Χανιά είναι σε καλό μομέντουμ και υποδέχονται την Παναχαϊκή. Από τις επιλογές του Αλέκου Βοσνιάδη απουσιάζουν ο τιμωρημένος Μασένα και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκος. Η δε τρίτη της βαθμολογίας Παναχαϊκή, πάει στα Χανιά με μόνο στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να πλησιάσει έτη περαιτέρω τις πρώτες θέσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός επιλογών τους τραυματίες Σταμόπουλο, Κουσκουνά και τον τερματοφύλακα Μένκα που έλυσε το συμβόλαιό του και αναζητά ομάδα.

μεγαλο διπλο ο ιωνικος

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις