Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – κύπελλο: Πέμπτη στο Αγρίνιο 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – κύπελλο: Πέμπτη στο Αγρίνιο 

Παναθηναϊκός - κύπελλο: Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15.00 στο γήπεδο τυου Παναιτωλικού το πρώτο ματς των προημιτελικών με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκόςκύπελλο: Όπως αναμενόταν αποφασίστηκε από την ΕΠΟ και ανακοινώθηκε αλλαγή έδρας για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι είχε αναβληθεί την περασμένη Πέμπτη λόγω ακαταλληλότητας του τερέν των “Ζωσιμάδων”. Και όπως είχε ενημερώσει η ομοσπονδία το ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη 18/2. Η κατάσταση όμως στο γήπεδο των Ιωαννίνων δεν έχει αλλάξει, με το τερέν να είναι σε κακή κατάσταση και να εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Έτσι οι άσχημες καιρικές συνθήκες που εξακολουθούν να επικρατούν και στα Γιάννενα, δεν υπόσχονται καλυτέρευση της κατάστασης και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου ως την Πέμπτη. Λόγοι που οδήγησαν σε αλλαγή έδρας τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό. Η ΕΠΟ λοιπόν ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, την Πέμπτη (18/12) στις 15:00.

χαλια το γηπεδο στα Γιαννινα

Παναθηναϊκός – κύπελλο: Τα δύο ματς Αλεξανδρόπουλου

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το παρόν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ονεαρός άσος του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα μείνει εκτός από δύο αγώνες. Εμενε να επιλεγούν ποιοι. Οπως δηλώθηκε, λοιπόν, ο Αλεξανδρόπουλος θα λείψει από το ματς της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και από αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οχι για το κύπελλο όμως, αλλά από το ματς για το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

δυο ματς ο αλεξανδροπουλος

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις