Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαυρωτάς – ποδόσφαιρο: Ωρα Γ’ εθνικής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαυρωτάς – ποδόσφαιρο: Ωρα Γ’ εθνικής!

Μαυρωτάς - ποδόσφαιρο: Εναρξη προπονήσεων στην κατηγορία -όπως και στην Α’ γυναικών- βλέπει τις προσεχείς εβδομάδες ο ΓΓΑ

Μαυρωτάςποδόσφαιρο: Η πανδημία έχει κάνει σοβαρή ζημιά σε κάθε έκφανση του αθλητισμού. Ειδικά όμως τον ερασιτεχνικό τον έχει “σακατέψει”. Και στο λαοφιλέστερο παιχνίδι, το ποδόσφαιρο, η πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία είναι η Γ’ εθνική. Τέταρτη κατηγορία ουσιαστικά στην διαβάθμιση του ποδοσφαίρου μας ξεκίνησε μεν, αλλά μετά από 2 ως 4 ματς (ανάλογα τον όμιλο) έπεσε… μαύρο. Ηρθε ξανά στη ζωή μας το λοκντάουν και έκτοτε αγνοείται έστω και η προπόνηση για τις 136 ομάδες της κατηγορίας. Σήμερα, με δηλώσεις του επίσημα ο ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς έδωσε …πορτοκαλί φως. Λίγο πριν το πράσινο δηλαδή, για έναρξη προπονήσεων!

Μετά, λοιπόν, την έναρξη των προπονήσεων της Football League, παίρνει σειρά πλέον και η Γ’ Εθνική, αλλά και η Α’ κατηγορία γυναικών. Και αυτό δεν το λέει μόνον η λογική, αλλά και ο Γ.Γ.Α. σε δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3. Ο Μαυρωτάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες θα μπουν στο γήπεδο για προπονήσεις, εντός εβδομάδων. Φυσικά αν το επιτρέψουν από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Μαυρωτάς – ποδόσφαιρο: “Θα έχουμε πράσινο φως”

“Η Γ’ Εθνική, όπως και η πρώτη κατηγορία των Γυναικών είναι το επόμενο βήμα στο να τους επιτραπούν οι προπονήσεις. Θεωρώ ότι αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά στην υγειονομική εικόνα της χώρας μας με την πανδημία, τότε τις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να έχουμε το «πράσινο» φως, πάντα με τις ίδιες συνθήκες, με τον εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο και τα εβδομαδιαία τεστ. Κι εδώ υπάρχει το αντίστοιχο θέμα για το ποιος θα τα αναλάβει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο να βρούμε τις λύσεις με συνέργειες” τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις