Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Μια δολοφονία θα την οδηγήσει σε κατάρρευση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Μια δολοφονία θα την οδηγήσει σε κατάρρευση

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Προχωρούν με γοργά βήματα οι εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». 

Προχωρούν με γοργά βήματα οι εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ένα μεγάλο σοκ περιμένει τη Μυρσίνη στα επόμενα επεισόδια. Αφού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και παγώσουν οι διαδικασίες με το διαζύγιο, έρχεται ένα νέο περιστατικό που θα τη βγάλει εκτός εαυτού. Μαθαίνει την παράνομη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω και δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/2), ο Βόσκαρης προσπαθεί να γλιτώσει από τα χέρια του Θανάση. Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως και αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αποκάλυψη του Κωνσταντή

Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέσεις τους. Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη…Ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις… Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση

Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο, τον Βόσκαρη… Θα λάμψει όμως η αλήθεια; Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει τη καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει όμως και τον Μιλτιάδη; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα… Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης;

Άγριες Μέλισσες Λενιώ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις