Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Αυστραλιανό Οπεν: Ξεκούραστα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τένις – Αυστραλιανό Οπεν: Ξεκούραστα

Τένις - Αυστραλιανό Οπεν: Ο Τσιτσιπάς πέρασε στους “8” άνευ αγώνα λόγω τραυματισμού του Μπερετίνι - Την Τετάρτη ο πρώτος “τελικός” κόντρα στον Ναδάλ

ΤένιςΑυστραλιανό Οπεν: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν χρειάστηκε καν να αγωνιστεί για να περάσει στα προημιτελικά του Australian Open. Το πέτυχε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά άνευ αγώνα. Καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ιταλός αντίπαλός του, ο Ματέο Μπερετίνι! Ο 24χρονος τενίστας είχε τραυματιστεί στους κοιλιακούς στον αγώνα του τρίτου γύρου με τον Καρέν Χατσάνοφ. Τραυματισμός που φάνηκε ότι ήταν σοβαρός, αλλά ο Μπερετίνι το πάλεψε να το ξεπεράσει.

Τελικά ο Μπερετίνι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα με τον Ελληνα νούμερο 6 της παγκοσμίου κατάταξης. Και φυσικά τέθηκε εκτός διοργάνωσης. Ως αποτέλεσμα ήρθε η άκοπη πρόκριση του Τσιτσιπά στα προημιτελικά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λοιπόν, περνάει στην οκτάδα για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Και αυτή τη φορά έκλεισε το μεγάλο ραντεβού, με αντίπαλο τον Ράφα Ναδάλ και στο φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά!

ναδαλ επομενος αντιπαλος του Τσιτσιπα

Τένις – Αυστραλιανό Οπεν: Κόντρα στην παράδοση

«Θα πρέπει να κάνω ένα ακόμα βήμα μπροστά κόντρα στον Τσιτσιπά, πιστεύω», είπε ο Ναδάλ σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή και ενόψει του αγώνα με τον Τσιτσιπά την Τετάρτη. Και πέρσι, πάντως, ο Τσιτσιπάς είχε περάσει στον τρίτο γύρο άνευ αγώνα αλλά αυτό δεν τον βοήθησε, βγήκε εκτός ρυθμού και πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ράονιτς. 

Με αντίπαλο τον Ισπανό ο Τσιτσιπάς έχει μόλις μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις και καλείται να κάνει την υπέρβαση.

ναδαλ και τσιτσιπας

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις