Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – ταλαιπωρία: Οδύσσεια 2021
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – ταλαιπωρία: Οδύσσεια 2021

ΑΕΚ - ταλαιπωρία: Από Λάρισα για Αθήνα, μέσω Θεσσαλονίκης και αεροπορικώς, ελέω “Μήδειας” και κλειστής εθνικής οδού για την Ενωση! 

ΑΕΚταλαιπωρία: Μίνι οδύσσεια ήταν το ματς με την ΑΕΛ για την ΑΕΚ, η οποία είναι τρεις μέρες στους δρόμους και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν να επιστρέφει στην Αθήνα! Το κλείσιμο της Εθνικής οδού λόγω χιονιού δεν επέτρεψε στην αποστολή της Ενωσης να επιστρέψει από τη Λάρισα οδικώς. Οπως πήγε δηλαδή για το ματς με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από χθες. Ετσι οι κιτρινόμαυροι κατευθύνθηκαν προς τη Θεσσαλονίκη ώστε να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα αεροπορικώς. 

Η ταλαιπωρία λοιπόν της ΑΕΚ συνεχίζεται. Μετά το χθεσινό φιάσκο, το ταξίδι και την αναβολή του ματς με την ΑΕΛ για σήμερα Δευτέρα, το κακό πήγε παραπέρα. Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν. Και μάλιστα.. έφτυσαν αίμα να κερδίσουν την ΑΕΛ, το κατάφεραν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Και αντί να γυρίσουν επιτέλους άμεσα στη βάση τους να πάρουν ανάσες, θα αναγκαστούν να πετάξουν μέσω Θεσσαλονίκης!

δεν μπορούσε να γυρισει οδικως η ΑΕΚ

ΑΕΚ – ταλαιπωρία: Respect σε όποιον έκλεισε εισιτήρια

Η κακοκαιρία «Μήδεια» ευθύνεται για την εξέλιξη αυτή.  Και για να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι άνθρωποι της Ενωσης έφτασαν οδικώς στη Θεσσαλονίκη, από όπου πετάνε στις 11:00 το βράδυ για Αθήνα! Το respect στυους ανθρώπους της, βέβαια, που όταν είδαν την πρόγνωση για την κακοκαιρία έκλεισαν τα εισιτήρια για παν ενδεχόμενο. Και να που χρειάστηκε!

Η ΑΕΚ παίζει το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και σίγουρα θα έχει το χρόνο να ξεκουραστεί. Ομως σε κάθε περίπτωση κάθε ώρα “ανάσας” είναι πολύτιμη!

αεροπορικως γυρισε η ΕΝωση

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις