Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Ανακατατάξεις (vid)!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Ανακατατάξεις (vid)!

Σούπερ Λιγκ 2 - 8η αγωνιστική: Ο Ιωνικός μόνος πρώτος, 2-0 τον Καραϊσκάκη - Πρώτες ήττες για Λεβαδειακό (2-0 από την Παναχαϊκη) και Διαγόρα (2-0 από Εργοτέλη)

Σούπερ Λιγκ 28η αγωνιστική: Μολονότι το παιχνίδι της Φιλιππούπολης Λάρισας, μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και της Δόξας Δράμας, νικήθηκε από τον χιονιά, η δράση της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 ήταν τρομερή! Ειδικότερα, και στα τρία ματς που διεξήχθησαν, είδαμε μπαλάρα και αποτελέσματα που έφεραν άλλα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Στο οποίο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν πια αήττητοι. Η Παναχαϊκή το φρόντισε στον βαθμό που μπορούσε, υποτάσσοντας 2-0 το Λεβαδειακό. Σε ένα νευρικό ματς με πολλές κάρτες οι Πατρινοί μπήκαν με φόρα και απείλησαν πολυεπίπεδα, από τα πρώτα λεπτά τους πρωτοπόρους.

Οτι δεν κατάφερε στο διάστημα της υπεροχής της η Παναχαϊκή, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Γιούσης ανατράπηκε και ο Ντάουλας έδειξε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 51΄ο Αραβίδης, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών των Βοιωτών. Ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για να ισοφαρίσει. Όμως από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Χρήστος Αραβίδης στο 70’ πέτυχε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό γκολ και ανάγκασε την πρώτη του ήττα το Λεβαδειακό.

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Σε Ηράκλειο και Νίκαια

Το έτερο ήμισυ της… αποκαθήλωσης των αήττητων παίχτηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Εργοτέλης υποδέχτηκε το Διαγόρα. Ο φορμαρισμένος Εργοτέλης με ένα τέρμα του Μπουτσάκη στο 5’ πήρε κεφάλι στο σκορ. Διαχειρίστηκε, δε, άριστα τοι παιχνίδι και ανάγκασε το Διαγόρα να ρισκάρει στο φινάλε. Τότε, στο 88’ ειδικότερα, εκμεταλλεύτηκε το ότι ανοίχτηκε για την ισοφάριση η ομάδα από τη Ρόδο και ο Μανουσάκης στο 88’ σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων (2-0). Και τερμάτισε το αήττητο του Διαγόρα.

 

Στη Νίκαια, τέλος, ο Ιωνικός κεφαλαιοποίησε την ανωτερότητά του και τα αποτελέσματα που τον ευνόησαν. Και με τους Κάστρο (58’) και Νιάσε (80’) πήρε άνετη, επαγγελματική νίκη 2-0 κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας και πέρασε στην πρώτη θέση! Οι κυανόλευκοι πίεσαν απλό την αρχή για το γκολ, αλλά οι Ηπειρώτες κράτησαν καλά αμυντικά στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη με το πρώτο τέρμα όλα έγιναν ευκολότερα για τον Ιωνικό. Ο οποίος μολονότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο μετά το 72’ (αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Τιεντσέ) έφτασε στο δεύτερο γκολ και την δίκαιη νίκη. 

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις