Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Και μη χειρότερα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Και μη χειρότερα!

Μπάσκετ - Παναθηναϊκός: Στα 11 τα κρούσματα στον εξάστερο και όλοι φοβούνται μην υπάρξει επιδείνωση - Τη Δευτέρα τα νέα τεστ

ΜπάσκετΠαναθηναϊκός: Όσο πάει και χειροτερεύει το πράγμα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Τα τέσσερα κρούσματα covid19 παρά την απομόνωση και την καραντίνα έγιναν 7. Και μετά, μολονότι προχώρησαν σε αυστηρότερα μέτρα οι πράσινοι, τα εφτά κρούσματα έγιναν 10. Και σήμερα, μια εβδομάδα μετά, τα 10 κρούσματα έγιναν 11 και όλοι κάνουν το σταυρό τους να μην αυξηθεί ο αριθμός περαιτέρω. Ενα… λόκνταουν μόνος του έγινε ο εξάστερος, όπως λένε και κάποιες αναρτήσεις φιλάθλων στα σόσιαλ μίντια.

Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» παραμένουν σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε αθλητική δραστηριότητα, προπονήσεις ή αγώνες, έχει μπει στον πάγο. Αναβλήθηκαν αγώνες πρωταθλήματος, κυπελλου, ευρωλίγκας και το κακό ακόμα δεν έχει “φρενάρει”. Πλέον, λοιπόν, στο τριφύλλι υπάρχουν 11 μέλη της ομάδας που νοσούν. Οκτώ αθλητές και τρία μέλη του τιμ. Και έπονται τα τεστ της Δευτέρας για το… μη χειρότερα. 

φοβουνται επιδεινωση στον εξαστερο

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση τη ΚΑΕ: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους τελευταίους ελέγχους ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.
Η κατάσταση των έντεκα συνολικά νοσούντων, των οκτώ αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.
Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2). Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (15/2)”.

imitelikoi kypelloy stiw edres ton gipedoyxon

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις