Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Κωνσταντής: Απίστευτη ανατροπή, «καρφώνει» τον πατέρα του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Κωνσταντής: Απίστευτη ανατροπή, «καρφώνει» τον πατέρα του

Άγριες Μέλισσες spoiler Κωνσταντής: Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται αυτή τη βδομάδα στις Άγριες Μέλισσες

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται αυτή τη βδομάδα στις Άγριες Μέλισσες τη σειρά του Αντ1 που έχει καθηλώσει το κοινό. Μετά την αποκάλυψη πως η Δρόσω δούλευε στην Τρούμπα, της απαγορεύουν να βλέπει το παιδί, παρά τις αντιδράσει της Ασημίνας αλλά ο Κωνσταντής δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι να περάσει αυτό. Αποφασίζει να βοηθήσει την κοπέλα να δει τον γιο της και έτσι παίρνει τον Σέργιο και τον πάει κρυφά στη Δρόσω. Από την άλλη, η Ασημίνα έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάποιος καινούριος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως και αποφασίζει να το ερευνήσει.

Η Ελένη βλέπει για άλλη μια φορά τον Κωνσταντή έξω από το σπίτι τους και αυτή τη φορά ζητάει εξηγήσεις από τη Δρόσω. Η αποκάλυψη της θα τη σοκάρει: «Με τον Κωνσταντή αγαπιόμαστε και θέλουμε να παντρευτούμε», της δηλώνει και η Ελένη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Τι; Εχεις τρελαθεί; Δρόσω, σύνελθε, τι έχεις πάθει;», όμως η Δρόσω επιμένει: «Γιατί Ελένη τι έχω πάθει; Μια χαρά είμαι! Βασικά είμαι καλύτερα από ποτέ! Ξέρω, δεν πρόκειται να μας δεχτούν. Ξέρω ότι οι Σεβαστοί θα κάνουν τα πάντα για να μας χωρίσουν, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και θέλουμε να είμαστε μαζί».

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής πάει κρυφά τον Σέργιο

Η Ελένη επιμένει να της λέει: «Κάνετε τεράστιο λάθος, Δρόσω, αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν», αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Στο μεταξύ, ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει κρυφά τον Σέργιο να τον δει η Δρόσω και το αποκαλύπτει στην Ασημίνα! Εκείνη γίνεται έξαλλη και πάει να βρει την αδελφή της και για άλλη μια φορά της επιτίθεται: «Τι άλλο θα κάνεις για να είσαι κοντά στον Σέργιο; Δεν ντρέπεσαι; Όλα τα αδέλφια των Σεβαστών θα πάρεις; Πρώτα κουνήθηκες στον Σέργιο, μετά στον Νικηφόρο και τώρα στον Κωνσταντή;», της λέει και η Ελένη επεμβαίνει: «Ασημίνα, σταμάτα! Τι λόγια είναι αυτά;», ενώ η Δρόσω της απαντάει: «Τόσα χρόνια δεν χόρτασες να με βρίζεις, να με μισείς και να με μειώνεις;».

Η Ασημίνα επιμένει:

«Όχι και δεν πρόκειται να το κάνω! Εσείς οι δύο δεν θα είστε ποτέ μαζί και βάλτο καλά στο μυαλό σου», της ξεκαθαρίζει και φεύγει. Στο σπίτι των Σεβαστών ο Νικηφόρος μαθαίνει πώς ο Κωνσταντής πήγε κρυφά τον Σέργιο να τον δει η Δρόσω και ο καβγάς ανάμεσα στα αδέλφια δεν αργεί να ξεσπάσει. Τα δύο αδέλφια δεν μένουν μόνο στα λόγια, αλλά πιάνονται και στα χεριά με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Τότε ο Κωνσιαντής τους λέει: «Η Δρόσω θα βλέπει τον γιο της, είτε σας αρέσει είτε όχι», δηλώνει σε όλους και ο Νικηφόρος τους φωνάζει: «Κωνσταντή, εγώ αποφασίζω για τον γιο μου, εσένα δεν σου πέφτει λόγος. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, τι σε νοιάζει για τη Δρόσω;», του λέει και τότε ο Κωνσταντής αποκαλύπτει: «Γιατί την αγαπάω». Όλοι «παγώνουν» και εκείνος συνεχιζει: «Τι κοιτάτε; Ναι, την αγαπάω σαν τρελός και δεν θέλω να τη χάσω! Κι εκείνη με αγαπάει και θα είμαστε μαζί θέλετε δεν θέλετε».

Ο Δούκας που το ακούει αντιδράει πολύ άσχημα και ο Κωνσταντής φεύγει και πάει να βρει την Ελένη: «Τη Δρόσω την αγαπάω, Ελένη, και θέλω να την παντρευτώ» υποστηρίζει, αλλά εκείνη δεν συμφωνεί και τα βάζει μαζί του επειδή τη φέρνει πάλι αντιμέτωπη με την οικογένειά του! Τότε, σύμφωνα με το tv24, εκείνος για πρώτη φορά αποφασίζει να εκδικηθεί τον πατέρα του και τον Νικηφόρο και της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα σχέδια τους για τον συνεταιρισμό!

Ασημίνα Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις