Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα σκοράρουν!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα σκοράρουν!

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ διέσυρε χωρίς έλεος 9-0 τη Σαουθάμπτον - Το γύρισε η Γουλβς, 2-1 την Αρσεναλ που ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Απίθανη Γιουνάιτεντ έπαιξε χάντμπολ την άμοιρη Σαουθάμπτον και την διέσυρε σαν να ήταν ομάδα της Κόνφερενς. Το τελικό 9-0 στο “Ολντ Τράφορντ” είναι τόσο μεγάλο σαν σκορ για παιχνίδι της πρέμιερσιπ που από μόνο του τα λέει όλα. Με αυτό το τρίποντο, πάντως, έπιασε στην κορυφή τη Σίτι. Και την πιέζει, την αγχώνει, έστω κι αν έχει δύο ματς παραπάνω. Για την ιστορία, τα γκολ του απίθανο διασυρμού πέτυχαν οι Μαρσιάλ (x2), Μπισάκα, Ράσφορντ, Καβάνι, Φερνάντες, Τζέιμς, ΜακΤόμινι και αυτογκολ του Μπέντναρεκ (που αποβλήθηκε κιόλας στο 86’).

Η Αρσεναλ ξεκίνησε δυνατά το ματς στο Μολινό και προηγήθηκε της Γουλβς με τον Πέπε (32’) αλλά από εκεί και μετά τα έκανε όλα λάθος! Ο Νταβίντ Λουίζ αποβλήθηκε παραχωρώντας ταυτόχρονα πέναλτι στο 45’ και ο Νέβες έκανε το 1-1. Οι “λύκοι” κεφαλαιοποίησαν τον παίκτη παραπάνω και με τον Μουτίνιο στο 49’ πήραν κεφάλι στο σκορ. Εφτασαν άνετα στη νίκη, αφού στο 72’ οι κανονιέρηδες έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής και του Λένο!

με εννια στο ματς με τη Γουλβς η Αρσεναλ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: “Τεράστιο” τρίποντο η Σέφιλντ

Η Σέφιλντ έκανε τεράστιας αξίας νίκη 2-1 τη Γουέστ Μπρομ και έδωσε άλλη… υφή στη μάχη της ουράς. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ μάλιστα πήρε κεφάλι στο σκορ (Φίλιπς 41’), αλλά στην επανάληψη οι “λεπίδες” έπαιξαν ρέστα. Με τους Μπογκλ (56’), Σαρπ (73’) το γύρισε και πήρε τρίποντο που διατηρεί ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες σωτηρίας. Στο Νιούκαστλ, τέλος, η ομάδα του Αγγλικού βορρά προηγήθηκε (Σέλβι 2’), μολαταύτα έχασε από την Κρίσταλ Πάλας 1-2. Αφού οι Λονδρέζοι το γύρισαν με Ρίντεβαλντ (21’) και Κέιχιλ (26’).

Ελπιζει έστω ελάχιστα η Σέφιλντ

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Σύννεφα και ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ του Μπόλονι και των παικτών του
Ο Γιακουμάκης και η Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις