Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – αποδυτήρια: Γκρίζα σύννεφα 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – αποδυτήρια: Γκρίζα σύννεφα 

Παναθηναϊκός - αποδυτήρια: Το σερί κρύβει τα προβλήματα κάτω από το …χαλάκι, αλλά το κλίμα στο αγωνιστικό τμήμα είναι παραπάνω από τεταμένο

Παναθηναϊκόςαποδυτήρια: Ο Παναθηναϊκός έκανε 5 σερί νίκες και λίγο έλειψε να φτάσει τις 6, κάτι που δεν έχει πετύχει από το 2015 κι ένθεν. Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, το κλίμα να είναι παραπάνω από καλό στα ενδότερα του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων. Φευ. Όπως αποκαλύπτεται από το πράσινο ρεπορτάζ οι σχέσεις Μπόλονι και παικτών μόνο καλές δεν είναι. Γι’ αυτό και την περασμένη εβδομάδα οι αρχηγοί του τριφυλλιού ζήτησαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο!

Οι αρχηγοί προφανώς δεν έπραξαν του… κεφαλιού τους, αλλά επιδίωξαν να πραγματοποιήσουν κάτι που τους ζητήθηκε από τη συνέλευση των παικτών. Ητοι από όλους ή την πλειοψηφία όσων ανήκουν στο “πράσινο” ρόστερ. Μολαταύτα, ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε τη συνάντηση για το θέμα αυτό. Έστειλε μήνυμα στους παίκτες, δε, πως η δουλειά του Ρουμάνου μιλάει με αποτελέσματα και τον στηρίζει απόλυτα.

πειράγματα στον Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός – αποδυτήρια: Πυκνώνουν οι φωνές

Το αίτημα των παικτών έγινε μετά το επιτυχημένο ματς με τον Αρη και το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε ο Παναθηναϊκός. Και μολονότι ακολούθησαν δύο νίκες (Βόλος και ΟΦΗ) ο Παναθηναϊκός μπάλα δεν έπαιξε. Με τελευταίο αποτέλεσμα την γκέλα με τη Λαμία εντός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που πνέουν μένεα για τον Ρουμάνο. Αλλοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι άλλοι ανοικτά. Οπως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Σωκράτης Διούδης που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, όχι τόσο για το αγωνιστικό πλάνο, αλλά κυρίως για την ατμόσφαιρα στο Κορωπί. Και τα πεπραγμένα του Ρουμάνου αλλά και του συνεργάτη του, του Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Ο Σαραβάκος ως ενδιάμεσος αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης μετέφερε το αίτημα των αρχηγών, με την ανταπόκριση που -δεν- είχε όπως περιγράφηκε παραπάνω.

ένταση στο κορωπι

Δείτε ακόμη: 

Η Μπέτις 1-0 την Οσασούνα και η 4άδα στο Παγκόσμιο Συλλόγων
Η ανακοίνωση για Νιας και τα …τζάμπα ρέστα για Μεντόσα
Ο Μπρούνο στον Άρη, ο Ραφίνια διέψευσε για Φλαμένγκο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις