Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Λα Λίγκα: Νέο κάζο Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Λα Λίγκα: Νέο κάζο Ρεάλ

Ισπανία - Λα Λίγκα: Εχασε 1-2 από την Λεβάντε - Νίκες για Σεβίλλη και Βαλένθια - Ρεβάνς από Μπιλμπάο θέλει απόψε η Μπαρτσελόνα - Με Κάντιθ εκτός η Ατλέτικο

ΙσπανίαΛα Λίγκα: Η Ρεάλ δεν είναι καλά. Η Βασίλισσα είναι γυμνή και αυτό πλέον είναι εξόφθαλμο. Η κορυφαία σε επιτυχίες και τίτλους ομάδα της Ευρώπης γνώρισε ακόμα μία αναπάντεχη ήττα, αυτή τη φορά 1-2 από τη Λεβάντε εντός έδρας, Και μετά το κύπελλο έχει χαθεί οριστικά και το πρωτάθλημα, αφού είναι στο -7 και με δύο ματς περισσότερα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η απουσία Ζιντάν (με κωρονοϊό) δεν είναι δικαιολογία, ούτε ο παίκτης λιγότερος από το 9’ λόγω αποβολής του Μιλιτάο. Στο 13’ προηγήθηκε η Ρεάλ (Ασένσιο) και δεν μπόρεσε καν να κρατήσει τον βαθμό. Επεσε θύμα ανατροπής (Μοράλες 32’, Ρόζερ Μαρτί 78’) και έχασε με τα χέρια κάτω. Πλέον η θέση του Ζιζού στον πάγκο δεν είναι καν επισφαλής. Αναμένεται μόνο ο χρόνος και το πρόσωπο αντικατάστασής του.

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου, Σεβίλλη και Βαλένθια επιβεβαίωσαν το φαβοριτισμό τους και κέρδισαν. Οι Ανδαλουσιάνοι 2-0 της Εϊμπάρ εκτός έδρας και σκόρερ τους Οκάμπος (28 πεν΄), Ζοάν Τζόρνταν (55’). Και οι Λεβαντίνοι 1-0 της Εϊμπάρ εντός έδρας με χρυσό γκολ του Βας στο 22’. Στο βραδινό παιχνίδι η Βιγιαρεάλ σκόνταψε, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σοσιεδάδ. Είχε προηγηθεί από το 3’ με τον Ντάνι Παρέχο έχασε πολλές ευκαιρίες να σφραγίσει τη νίκη και το πλήρωσε στο 90’ με την ισοφάριση του Ισάκ.

μεγαλη εμφανιση ο ντε Γιονγκ

Ισπανία – Λα Λίγκα: Ρεβάνς θέλει η Μπαρτσελόνα

Στο Κυριακάτικο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, το ζευγάρι του τελικού σούπερ καπ. Εκεί οπου οι Βάσκοι γλέντησαν το Μέσι και την παρέα του και πήραν την κούπα!  Τώρα οι Καταλανοί θα ζητήσουν τη ρεβάνς, σε μια συγκυρλια που η Αθλέτικ έχει στο μυαλό και την Μπέτις για το κύπελλο μεσοβδόμαδα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κάντιθ υποδέχεται την πρωτοπόρο και αδιαμφισβήτητο φαβορί τίτλου, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ενώ η Γρανάδα θα φιλοξενήσει τη Θέλτα και η Χετάφε παίζει εντός έδρας με την ντεφορμέ Ντεπορτίβο Αλαβές που ακόμα αναζητά την πρώτη νίκη επί ημερών Ανπελάρδο!

σε αρνητικο σερι η Αλαβες

Δείτε ακόμη: 

Ανατροπή στην Τρίπολη, ο Αστέρας 2-1 τον Αρη
Κέρδισε Μπεν Χατίρα, όχι τον Βόλο, 0-0 στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις