Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Ανατροπάρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Ανατροπάρα!

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης το γύρισε με Κρεσπί και Ριέρα για να πάρει τη νίκη επί του Αρη - Πήρε τα πρώτα του 9’ αγωνιστικά λεπτά ο Μήτρογλου

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: Τεράστιο τρίποντο πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Αρη, με επική αντεπίθεση και ανατροπή στο β’ ημίχρονο. Ο Αρης πήρε το προβάδισμα, είχε ευκαιρίες να σφραγίσει καθαρή νίκη από το πρώτο μέρος, αλλά απέτυχε να τοι κάνει και το πλήρωσε. Ο Αστέρας δεν άφησε ποτέ το ματς και στην επανάληψη που του δόθηκε η ευκαιρία το γύρισε. Για να πάρει μία ακόμα νίκη, ένα πολύτιμο τρίποντο που τον φέρνει στo +9 καθαρά στην εξάδα και το -1 από τον Παναθηναϊκό με ένα ματς παραπάνω. Ο δε Άρης, έμεινε στους 39 και μπορεί να τελειώσει την 20ή αγωνιστική ακόμα και στην 4η θέση!

Ο Άρης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, είχε κατοχή μπάλας και δημιουργία στο παιχνίδι του. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και γενικά έβγαζε αγωνιστική υγεία. Ο δε Αστέρας, πάντα δεύτερος στις φάσεις και χωρίς να απειλήσει επιθετικά. Μια κεφαλιά του Σίτο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν η επιθετική του παρουσία στο πρώτο μέρος. Στο 28΄η ανωτερότητα του Αρη καρποφόρησε, με τον Δημήτρη Μάνο να εκμεταλλεύεται την μπαλιά πάρε-βάλε του Μπερτόγλιο. (κι αυτός την κάθετη του Λούκας Σάσα). Το 0-1 ήταν γεγονός και ήταν και αποτέλεσμα ημίχρονου, μολονότι ο Άρης είχε ακόμα 3-4 καλές φάσεις, μπορούσε και δεύτερο τέρμα.

έχασε ευκαιρίες στο α΄μέρος ο Αρης

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Το β΄ημίχρονο

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Μετά από 15’ άνοστα και βαρετά λεπτά στην επανάληψη, ο Αστέρας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και σταθερά γινόταν απειλητικός. Οχι όμως και τόσο καλός επιθετικά που να κάνει μεγάλες ευκαιρίες. Αυτά ως το 65’ όταν ο Αστέρας είδε την -φλύαρη ως τότε- υπεροχή του να αποδίδει καρπούς. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Κρεσπί αφύλακτος στην καρδιά της περιοχής εκτέλεσε τον Σιαμπάνη για το 1-0. Μάλιστα, οι Τριπολιτσιώτες κέρδισαν και στον τομέα της ψυχολογίας. Ανέβασαν την απόδοσή τους περαιτέρω και στο 70’ πέτυχε την απόλυτη ανατροπή. Σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Αστέρας έπαιξε από τα πλάγια δεξιά και ο Κρεσπί σε ρόλο ασίστμαν έβγαλε την παράλληλη μπαλιά στον Ριέρα. Ο τελευταίος πλάσαρε στην κίνηση τον Σιαμπάνη για το 2-1.

Στο 81΄ο Μάντζιος έριξε τον Μήτρογλου στο ματς, αλλά ήταν πια αργά. Η επιστροφή -έστω για 9’- του διεθνούς στράικερ δεν έφερε το γκολ και το 2-1 σφράγισε το ματς ως τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Κρεσπί 65΄, Ριέρα 70’ – Μάνος 28’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς. ΒΟΗΘΟΙ: Κουρομπύλια, Χριστάκογλου. VAR: Τζοβάρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Ράσταβατς): Τσίφτσης, Κώτσιρας, Αλβάρες Σουάρεθ, Καστάνο, Βαλιέντε, Καπίγια (Ιγκλέσιας 59’), Κρεσπί (Τιλίκα 90’+), Φερνάντεθ (Μπελόκ 81’), Σίτο (Αλί Μπαμπά 59’), Τζίμας (Ριέρα 59’).  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (Σούντγκρεν 74’), Τζέγκο (Κάτσε 81’), Λούκας Σάσα (Σίλβα 74’), Μπερτόγλιο (Ματίγια 64’), Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (Μήτρογλου 81’).

άξιε τη νίκη ο Αστέρας

Δείτε ακόμη:

Για επέκταση του σερί Παναθηναϊκός, Τρίπολη και Αρης! 
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τρίκαλα και Λεβαδειακός στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις