Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Ντέρμπι κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Ντέρμπι κορυφής

Σούπερ Λιγκ 2 - 5η αγωνιστική: Τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά τερμάτων, υποδέχονται τον ουσιαστικά συμπρωτοπόρο Λεβαδειακό

Σούπερ Λιγκ 25η αγωνιστική: Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της Πέμπτης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ 2. Η αήττητη έως τώρα, αλλά και εκ των φαβορί ανόδου, Ξάνθη, υποδέχεται στα πηγάδια τα Χανιά. Τα Χανιά τα οποία ακόμα αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας δύο πάλης αλλά και την ήττα τον Εργοτέλη στο μεγάλο ντέρμπι της Κρήτης την Τετάρτη. Προφανές φαβορί οι Θρακιώτες αλλά είναι ένα ματς με παγίδες. Άλλωστε η Ξάνθη έχει κάνει μόλις μία νίκη και τα άλλα τις δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Το άλλο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της Πέμπτης αγωνιστικής για την κατηγορία, γίνεται στα Τρίκαλα. Εκεί όπου η μεγάλη έκπληξη ως τώρα της σεζόν, ο ΑΟΤ, υποδέχεται το έτερο των μεγάλων φαβορί ανόδου, τον Λεβαδειακό. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή, αφού τα Τρίκαλα έχουν κάνει εμπνευσμένο ξεκίνημα στη χρονιά. Έχουν και οι δύο 8 βαθμούς. Τα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν περίπατο νικήτρια μηδέν επί της Δόξας Δράμας. Στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας από την Μακεδονία στο φετινό πρωτάθλημα.

ανετη νικη τα Τρικαλα

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός έπαιξε το μεγάλο deal με την Ξάνθη εντός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την αντίπαλό του. Ομως και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν σκόνταψε, 1-1 με τα Χανιά. Και διατηρείται στις πρώτες θέσεις αήττητος, κυρίως λόγω της επαρκούς αγωνιστικής του πορείας εκτός έδρας. Όπου μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα επιδιώξει να κάνει το τρία στα τρία.

gia defteri niki o levadeiakos

Δείτε ακόμη: 

«Παίρνει τον Λαλά ο Ολυμπιακός»
Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα και Πέπε
Έφερε Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις