Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Μοιρασιά στον κάμπο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Μοιρασιά στον κάμπο

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: ΑΕΛ και Βόλος είχαν από ένα ημίχρονο και έμειναν στο άβολο αλλά δίκαιο 0-0 στο Αλκαζάρ - Κέρδος ο Μπεν Χατίρα για τους γηπεδούχους

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: Ισόπαλο 0-0 έληξε το μεγάλο Θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛΒόλος στη Λάρισα. Ένα παιχνίδι το οποίο αν κάποιος από τους διεκδικητές της νίκης μπορεί να ισχυριστεί ότι αξίζει να το κερδίσει, αυτός είναι η φιλοξενούμενη ομάδα, ο Βόλος. Η ΑΕΛ εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τον Μπεν Χατίρα να δείχνει ότι θα είναι πολύτιμος ως το φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά ως εκεί. Ο Βόλος ήταν αυτός που έκανε τις φάσεις, ενώ με Δουβίκα λίγο πριν την εκπνοή έχασε την τεράστια ευκαιρία για το διπλό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Και μολονότι η κατοχή μπάλας ήταν μοιρασμένη, οι πιο καλές φάσεις, αν όχι οι μόνες σοβαρές ευκαιρίες, έγιναν από πλευράς του. Δουβίκας και Μπαρτόλο απείλησαν μεταξύ άλλων, ενώ η ΑΕΛ λίγο έλειψε να πετυχει αυτογκόλ στο 27’. Εκ μέρους ΑΕΛ, μοναδικός κινητικός παραγωγικά κι εκτελεστικά ο Ντουρμισάι, αλλά η μεγάλη φάση δεν έγινε.

Κέρδος ο Μπεν Χατίρα για την ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Τζανλούκα Φέστα έτριξε στη μάχη τον Μπεν Χατίρα. Ηταν το ντεμπούτο του διεθνούς Τυνήσιου μεσοεπιθετικού που μεταμόρφωσε την ΑΕΛ. Μαζί με μία στοιχειώδη βελτίωση των βυσσινί στην άμυνα, η ΑΕΛ αναθάρρησε και άρχισε να κερδίζει μέτρα. Ο Βόλος απειλούσε περισσότερο στην κόντρα. Στο 60’ η ΑΕΛ άγγιξε το 1-0, αλλά το καλά εκτελεσμένο φάουλ του Ακούνια έδιωξε με δυσκολία ο Κλέιμαν. Και παρότι η ΑΕΛ πίεζε, άλλη μεγάλη ευκαιρία δεν έκανε. Για να φτάσουμε στο 85′. Όταν ο Δουβίκας βγήκε απέναντι από τον Μπάγιτς, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων βγήκε νικητής από τη μονομαχία και κράτησε το 0-0 στην κορυφαία ευκαιρία του αγώνα!

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Ψαρρής, Τριανταφύλλου. VAR: Παπαδόπουλος.

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Μιχαήλ (Καρανίκας 46′), Τσόσιτς (Χουσίνο 46′), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (Τρούγιτς 83′), Πινακάς (Μπεν Χατίρα 46′), Ντουρμισάι (Μουκάντζο 63′).

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (Περέα 58′), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

δικαιο "Χ" στο Αλκαζάρ

Δείτε ακόμη:

Για επέκταση του σερί Παναθηναϊκός, Τρίπολη και Αρης! 
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τρίκαλα και Λεβαδειακός στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις