Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Φτιάχνει διαφορά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Φτιάχνει διαφορά

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Σίτι 1-0 τη Σέφιλντ και άνοιξε τη διαφορά από τη Γιουνάιτεντ που σκάλωσε 0-0 με την Αρσεναλ στο Λονδίνο

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Ενα γκολ του Γκάμπριελ Χεσούς έσωσε την Μάντσεστερ Σίτι από την γκέλα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τα άλλα φαβορί, όμως, σκόνταψαν. Στο παιχνίδι που άνοιξες την ημέρα η Εβερτον σε μία από τις πιο αφελείς φετινές της εμφανίσεις έχασε 0-2 από τη Νιούκαστλ. Σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά προδόθηκε από την άμυνά της σε αντεπιθέσεις της Νιούκαστλ. Σε στιγμή που ρίσκαρε για τη νίκη, κάτι που πλήρωσε με δύο γκολ του Ουίλσον (73’, 90’).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 0-0 με την Αρσεναλ στο  Λονδίνο και άφησε τη Σίτι να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, στο +4 και με ματς λιγότερο. Ενώ έδωσε και το δικαίωμα στους διώκτες της που παίζουν την Κυριακή, να την πλησιάσουν. Είτε στον πόντο (Λίβερπουλ) ή και να την προσπεράσουν (Λέστερ).

το γκολ της νικης ο Πογκμπα

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τα άλλα ματς

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Κρύσταλ Πάλας κέρδισε την Γουλβς 1-0 με σκόρερ τον Εζέ στο 60’ και έχτισε 12 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια ώρα Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ έμεναν στο ισόπαλο 2-2  και καρφωμένες εντός τριάδας υποβιβασμού (19η και 18η αντίστοιχα). Ενώ στο δε βραδινό παιχνίδι, η Αστον Βίλα έκανε μεγάλο πέρασμα με νίκη από το “Ντελ” 1-0 επί της Σαουθάμπτον. Το γκολ του Ρος Μπάρκλεϊ έστειλε τους “Βίλανς” στον πόντο από τις Εβερτον και Αρσεναλ που βρίσκονται στο κατώφλι των ευρωπαϊκών θέσεων (7η και 8η θέση).

μεγαλο διπλο η Αστον Βιλα

Δείτε ακόμη: 

Ανατροπή στην Τρίπολη, ο Αστέρας 2-1 τον Αρη
Κέρδισε Μπεν Χατίρα, όχι τον Βόλο, 0-0 στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις