Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Τρίκαλα, τρίμπαλα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Τρίκαλα, τρίμπαλα!

Σούπερ Λιγκ 2 - 4η αγωνιστική: Ο ΑΟΤ επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Δόξας - Απόδραση με το διπλό από τα Χανιά 1-0 ο Εργοτέλης - Ισόπαλα τα άλλα τέσσερα παιχνίδια

Σούπερ Λιγκ 24η αγωνιστική: Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Δόξα Δράμας, η όποια γνώρισε βαριά και καθαρή ήττα 3-0 στα Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι ήταν μακράν καλύτερη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τζαλόσι στο 39’. Καθάρισαν, δε, τη νίκη αμέσως μετά την επανέναρξη, με τον Σταματή στο 59’ να κάνει το 2-0, ενώ στο 76΄ο Ευθυμίου σφράγισε το τελικό σκορ 3-0. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Τρικάλων στο πρωτάθλημα. Στα Χανιά ο Εργοτέλης έκανε μεγάλη εμφάνιση και φοβερό διπλό 1-0. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και κόντρα στη ροή, τη διαφορά έκανε το τέρμα του Μανουσάκη με σουτ στο 56’. Τα Χανιά πίεσαν, είχαν και δοκάρι, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και ο Εργοτέλης απέδρασε με τη νίκη από τα Χανιά.

Στη Λιβαδειά και το μεγάλο ματς με άρωμα Σούπερ Λιγκ 1, ο Λεβαδειακός έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη. Η γηπεδούχος ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Αντωνίου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αμέσως μετά την επανεκκίνηση για το β΄μέρος, όμως, η Ξάνθη απάντησε με τον Θυμιάνη και ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, κόντεψαν οι “Ακρίτες” να …σκοτώσουν τους Βοιωτοιύς, όταν στην τελευταία φάση του ματς έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να …κλέψουν το ματς!

σπουδαιο διπλό ο Εργοτελης

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Σε Πάτρα, Ρόδο και Ιεράπετρα

Στην Πατρα η Παναχαϊκή σκάλωσε στο 2-2 με τον Καραϊσκάκη που προηγήθηκε στο 10’ με τον Ροπυμπάγκουα. Λίγες στιγμές ρτιν την ανάπαυλα, όμως, ο Γιούσης με κεφαλιά ισοφάρισε για την Πατρινή ομάδα. Στην επανάληψη καλύτερο ξεκίνημα και πάλι ο Καραϊσκάκης που προηγήθηκε με τον Μαραθωνίτη 1-2, για να ισοφαρίσει ο Παναχαϊκή στο τελικό 2-2 με τον Κουσκουνά. Ενώ είχε και δοκάρι για την ανατροπή και τη νίκη με τον Αραβίδη!

Ισοπαλίες, τέλος, σε Ιεράπετρα και Ρόδο. Στην Ιεράπετρα ΟΦΙ και Απόλλων Λάρισας έμειναν στο στείρο 0-0, σε ένα ματς που ο ΟΦΙ έχασε πέναλτι να κερδίσει. Το εκτέλεσε ο Γκίνι στο 64 και έγινε μοιραίος παίκτης της ομάδας του. Στη Ρόδο, δε, αν και οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από το πρώτο μέρος (Λινάρδος 40’), ο Κάστρο και πάλι στις καθυστερήσεις (95’) έσωσε τον βαθμό για τον Ιωνικό με κεφαλιά φαρμάκι! 

λευκη ισππαλια στην Ιεράπετρα

Δείτε ακόμη: 

Νίκη και εκδίκηση η Αρσεναλ, διπλό πρωτιάς η Μάντσεστερ Σίτι
Γούρι ο Μήτρογλου, νίκη ο Άρης 1-0 επί της ΑΕΛ στου Χαριλάου
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις