Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το σερί καλά κραττεί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το σερί καλά κραττεί

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος και από το Βόλο, πήρε σπουδαίο διπλό 2-0 και πιέζει έτει περεταίρω τους προπορευόμενους  

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Παρά τις απουσίες, μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις, ο Παναθηναϊκός πέρασε με το διπλό από το Πανθεσσαλικό, 2-0 το Βόλο. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη του τριφυλλιού, κάτι που είχε να πετύχει από πέρσι. Ενώ το έχει καταφέρει μόνο για δεύτερη φορά μετά το Σεπτέμβριο του 2018. Σε κάθε περίπτωση με 15 βαθμούς στην τελευταία πεντάδα αγώνων ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τη διαφορά από τους προπορευόμενους. Και βρίσκεται στο – 2 από τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο δε Βόλος δεν κινδυνεύει ανά πάρε με στο – 7 από την εξάδα και αν θέλει να είναι στα πλέι οφ θα πρέπει ν… ανέβει ένα βουνό.

Από το ξεκίνημα ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά τον Παναθηναϊκό και του δημιούργησε πολλά προβλήματα. Μάλιστα ο Βόλος αυτούς που έφτανε κοντά στην εστία του τριφυλλιού αλλά σπαταλούσε τις φάσεις του με…ενδιαφέρουσες, καλές στιγμές. Χωρίς να φτιάξει την μεγάλη ευκαιρία. Κάπως έτσι και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός στην δεύτερη επίσκεψη του στα καρέ του Κλέιμαν στο 42΄ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Καμπετσή. Γκολ που προήλθε από σέντρα του σάλτσες από τα δεξιά και αποτυχία του Μαουρίσιο σε πρώτο χρόνο να χριστεί σκόρερ. Οι κόντρες πάντως ευνοούσαν τον Καμπετσή που πέτυχε το 1-0. Σκορ που δεν άλλαξε παρά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βόλου με τον Μπάρτολο στο 45’ να ισοφαρίσει.

σερι νικων ο παναθηναικος

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το β΄ ημίχρονο

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν Βόλος μπήκε πιο δυνατά και πλησίασε το 1-1 στο 51’ με τον Κιάκο. Επιπλέον ο Παναθηναϊκός βρέθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χουάνκαρ στο 54’. Μολαταύτα η πίεση του Βόλου για μία ακόμα φορά έφερε… γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ειδικότερα, στο 65’ ο Μαουρίσιο έφυγε στην αντεπίθεση, Αλλά ήταν αλτρουιστής και πέρασε στον Αϊτόρ. Και αυτός με τη σειρά του έδωσε την ασίστ στον Ιωαννίδη που με άψογο τελείωμα σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Το 2-0 ήταν γεγονός και οι πράσινοι κλήθηκαν να το διαχειριστούν ως το τέλος. Κάτι που κατάφεραν με σχετική άνεση, αφού οι γηπεδούχοι εκτός από 1-2 επικίνδυνα σουτ, σοβαρή ευκαιρία ως το φινάλε δεν κατέγραψαν.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Καμπετσής 42’, Ιωαννίδης 65’.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χουάνκαρ 54΄ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου. ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντόπουλος, Τζιοβάρας. VAR: Φωτιάς.

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Φεράρι, Ντεντάκης (Μπαριέντος 22᾽, Κιάκος 46᾽), Γκρίλο, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Ρενάτο.

Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (Αγιούμπ 90᾽), Καμπετσής, Αϊτόρ (Χατζηγιοβάνης 78᾽), Ιωαννίδης (Καρλίτος 83᾽).

Ο Ιωαννιδης σκοραρε

Δείτε ακόμη: 

Νίκη και εκδίκηση η Αρσεναλ, διπλό πρωτιάς η Μάντσεστερ Σίτι
Γούρι ο Μήτρογλου, νίκη ο Άρης 1-0 επί της ΑΕΛ στου Χαριλάου
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις