Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – κύπελλο: Επιβλητική η Λεβάντε 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – κύπελλο: Επιβλητική η Λεβάντε 

Ισπανία - κύπελλο: Διέλυσε 4-2 με ανατροπή την Βαγιαδολίδ εκτός έδρας και πέρασε στους “8” - Πρόκριση και η Μπέτις, 3-1 τη Σοσιεδάδ στην παράταση 

Ισπανίακύπελλο: Με επιβλητική τεσσάρα πήρε νίκη και ταυτόχρονα πρόκριση στην 8άδα η Λεβάντε. Πέρασε τρένο από την έδρα της Βαγιαδολίδ με ανατροπή μάλιστα. Εχανε από το 13’, αλλά έκανε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Μπάρντι (23’) και Μάλσα (45’) έβαλαν τους Βαλενθιάνους μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Στο 59΄ο Κόκε έβαλε βάσεις της μεγάλης νίκης. Και μολονότι ο Βάισμαν μείωσε στο 65’, το πέναλτι του Μοράλες στο 80’ ολοκλήρωσε το θρίαμβο.

Στο άλλο ματς μεταξύ ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, η Μπέτις έδειξε τα δόντια της και πήρε μεγάλη νίκη-πρόκριση 3-1 με την Σοσιεδάδ! Σε ματς, μάλιστα, το οποίο το έχανε ως το 78! Τότε μίλησε ο Κανάλες που ισοφάρισε και στην παράταση πήρε ο Μπόρχα Ιγκλέσιας το όπλο του. Με δύο γκολ (96’, 111’) καθάρισε τους Βάσκους και έστειλε την Μπέτις στην 8άδα.

μεγάλη πρόκριση η Μπέτις

Ισπανία – κύπελλο: Επαγγελματική νίκη-πρόκριση η Βιγιαρεάλ

Στο τρίτο ματς της βραδιάς, η Βιγιαρεάλ πήρε το διπλό 1-0 στην έδρα της Χιρόνα. Και πέρασε φυσικά με το σπαθί της στα προημιτελικά. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Γέρεμι Πίνο στο 19’. Υπενθυμίζεται πως η Χιρόνα στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Κλαντιθ, ομάδα Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ισπανία – κύπελλο: Επαγγελματική

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα στο Βαγιέκας για να αντιμετωπίσει τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ενώ την πρόκριση διεκδικεί και η Σεβίλλη, κόντρα στη Βαλένθια εντός έδρας. Η Οσασούνα, τέλος, δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην Αλμερία. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και ο νικητής περνάει στα προημιτελικά.

ευκολο εργο  η βιγιαρεαλ

Δείτε ακόμη: 

Νίκη και εκδίκηση η Αρσεναλ, διπλό πρωτιάς η Μάντσεστερ Σίτι
Γούρι ο Μήτρογλου, νίκη ο Άρης 1-0 επί της ΑΕΛ στου Χαριλάου
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις