Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ιρίνα Σάικ μητέρα: Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιρίνα Σάικ μητέρα: Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram

Ιρίνα Σάικ μητέρα: Η Ιρίνα Σάικ είναι ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα μοντέλα του κόσμου.

Η Ιρίνα Σάικ είναι ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα μοντέλα του κόσμου. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 6 ετών και για αρκετά χρόνια φοίτησε σε μουσικό σχολείο. Σε ηλικία 18 ετών, γράφτηκε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει marketing. Σύντομα, και έπειτα από παρότρυνση του πρακτορείου της, δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς “Miss Chelyabinsk 2004” όπου κέρδισε την πρώτη θέση. Έπειτα, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ για να ασχοληθεί με το modeling επαγγελματικά.

Το διάσημο μοντέλο που έχει περπατήσει στους πιο γνωστούς οίκους μόδους έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία. Ξεχωριστή αδυναμία δηλώνει ότι έχει η Ιρίνα Σάικ στη μητέρα της, Όλγα, που είναι εξίσου γοητευτική. Το πανέμορφο μοντέλο ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά στη μητέρα της που είχε το Σάββατο τα γενέθλια της, δημοσιεύοντας στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τη μητέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο βήμα στο μόντελινγκ η Ιρίνα Σάικ το έκανε χάρη στη μητέρα της, αλλά κάπως καταλάθος. Όπως αναφέρει η DailyMail η μητέρα της Ιρίνας Σάικ παρατήρησε μια διαφήμιση πρακτορείου μοντέλων σε λεωφορείο. Τότε πήρε την μεγαλύτερη κόρη της Τατιάνα και πήγαν εκεί, μόνο που οι υπεύθυνοι δεν της έδωσαν καμία σημασία. Αντιθέτως έμειναν εντυπωσιασμένοι από την Ιρίνα Σάικ.

Iρίνα Σαίκ Ιρίνα Σάικ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις