Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Με Μήτρογλου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Με Μήτρογλου

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Ο Αρης υπό το βλέμμα του νέου του παίκτη που θα είναι στην εξέδρα υποδέχεται την ΑΕΛ - Με τον… ορφανό Αστέρα Τρίπολης εντός ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Μία εμβόλιμη αγωνιστική ξεκινάει σήμερα σε δύο γήπεδα. Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Αστέρα Τρίπολης και ο Άρης θα αντιμετωπίσει στου Χαριλάου την ΑΕΛ. Στο “Γεντί Κουλέ” ο ΟΦΗ προερχόμενος από δύο ήττες στη σειρά καλείται να βρει τον δρόμο των επιτυχιών απέναντι σε έναν Αστέρα Τρίπολης μεταμορφωμένο. Οι Αρκάδες έχουν βάλει τρεις νίκες τη μία πίσω από την άλλη και με αυτούς τους εννιά πόντους σκαρφάλωσαν ήδη και μπήκαν στην εξάδα.

Για τον ΟΦΗ εκτός των πάγιων απουσιών υπάρχει μια σοβαρή επιστροφή αυτή του Μεγιάδο, ενώ εξέτισεκαι θα δώσει το παρόν και ο σέντερ μπακ Βούρος. Ο Αστέρας, πάει στην Τρίπολη με σοβαρά προβλήματα. Τιμωρημένοι οι Βαλιέντε και Μπαράλες, εκτός και ο μπακ Κότσιρας. Μόνιμες απουσίες οι υπόλοιπες για τους Αρκάδες.

επιστροφη στις νικες θελει ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Στου Χαριλάου

Με τον Κώστα Μήτρογλου όχι στην αποστολή αλλά στην εξέδρα, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του ως νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ. Η κίτρινη επέστρεψαν στις νίκες με το 1-0 επί του Απόλλωνα στην Ριζουπολη και θα επιδιώξουν να στήσουν ένα νέο σερί επιτυχιών, αρχής γενομένης από σήμερα. Η ομάδα της Λάρισας μετρήσετε στη σειρά έχει βοηθήσει δυσχερέστατή κατάσταση. Τέσσερις βαθμούς πίσω από την 12η θέση και μόλις έναν από την ουραγό Λαμία. 

Για τον γηπεδούχο Άρη στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και ο Ματίγια και ο Μπεναλουάν, αμφότεροι είναι όμως αμφίβολοι. Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΛ έχει τα ίδια προβλήματα και βρίσκεται επιπλέον για μια ακόμη φορά σε διοικητική κρίση. Με τους βετεράνους και τον Αλέξη Κούγια να ανταλλάσσουν επιστολές και κατηγορίες για την κατάσταση της ομάδος.

φαση απο το παιχνιδι μεταξυ λαρισας και αστερα

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις