Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Έλαμψε στην Κρήτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Έλαμψε στην Κρήτη

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης παρά τις απουσίες βασικών στελεχών του έφυγε με το διπλό από το Ηράκλειο, 1-0 τον ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Μπορεί και χωρίς τον Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες μολονότι ταξίδεψαν στο Ηράκλειο χωρίς τον φυσικό τους ηγέτη, πήραν μεγάλη νίκη 1-0 επί του ΟΦΗ. Νίκη, με την οποία ο Αστέρας αποσπάστηκε στο +7 στην 6η θέση και πατάει γερά στα πλέι οφ. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με το Στάικο, ενώ ο Τσιλιανίδης έχασε δύο φορές τα άχαστα στο 75’ και το 86’, για να μείνει τελικά το 0-1!

Από το ξεκίνημα του ματς ο ΟΦΗ ρίσκαρε και ο Αστέρας έδειξε πως θα ψάξει την κόντρα. Μάλιστα βρήκαν δίχτυα στην πρώτη σοβαρή φάση του, στο 15’. Ο Σίτο από τα αριστερά έστρωσε στον Λουίς Φερνάντεθ που σούταρε αλλά έδιωξε ο Βάτερμαν. Ομως ο 19χρονος Τζίμας πήρε το “ριμπάουντ” και με προβολή άνοιξε το σκορ. Ως το πέρας του ημιχρόνου ο ΟΦΗ πίεσε ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αν και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες. Με κορυφαία ευκαιρία το με σουτ-κεραυνό του Στάικου στο 36’ που εξοστρακίστηκε στο δοκάρι.

ειχε δοκαρι ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Αστέρας πιέστηκε και προσπάθησε με αλλαγές του Ράσταβατς να αλλάξει το ρυθμό. Ενώ ο Σίμος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας στο ματς τον Τσιλιανίδη. Η υπεραριθμία των Κρητικών στις επιθέσεις του έφερε νέες ευκαιρίες, αλλά η άμυνα του Αστέρα κρατούσε καλά. Στο 60’ καταλογίστηκε πέναλτι σε πρώτο χρόνο, αλλά στην εξέταση του VAR προέκυψε -ορθά- ότι η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ στην πρώτη πάσα. Και έτσι το πέναλτι ανακλήθηκε. Στο 75’ ο Τσιλιανίδης ήρθε τετ-α-τετ με την ισοφάριση, αλλά ο Τσιφτσής έκανε την επέμβαση του αγώνα και κράτησε το μηδέν. Τέσσερα λεπτά πριν τα 90’, δε, ο ίδιος παίκτης πήρε την μπάλα από λάθος του γκολκίπερ του Αστέρα και μόνος προς της εστίας σούταρε ψηλά άουτ!

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: 15’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης. ΒΟΗΘΟΙ: Κόλλιας, Χριστακόγλου. VAR: Γκορτσίλας.

ΟΦΗ. (Σίμος): Bάτερμαν, Κοροβέσης (Γρίβας 82′), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές (Σολίς 82′) , Μεγιάδο (Ντε Γκούζμαν 74′), Στάικος (Τσιλιανίδης 53′), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής (Αλβαρες 84′), Καστανο, Σουάρεθ, Μουνάφο (Καπίγια 57′), Μπέλοκ, Τίλικα (Κρέσπι 46′), Σίτο (Χριστόπουλος 77′), Τζίμας (Ριέρα 57′), Λ. Φερνάντεθ.

Ο ΟΦΗ τις ευκαιριες, ο Αστερας τη νικη

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις