Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – μεταγραφές: Υπέγραψε ο “Μήτρογκολ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – μεταγραφές: Υπέγραψε ο “Μήτρογκολ”

Αρης - μεταγραφές: Παίκτης των κιτρίνων για τον επόμενο 1,5 χρόνο ο διεθνής στράικερ - “Προλαβαίνω να παίξω με την ΑΕΛ;” ρώτησε αστειευόμενος!

Αρηςμεταγραφές: Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Αρη με την ΑΕΛ στου Χαριλάου ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε… μελάνι στο χαρτί. Ο Ελληνας διεθνής στράικερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και είναι πια με τη βούλα παίκτης των κιτρίνων της Θεσσαλονίκης. Ο Αρης ανακοίνωσε και επίσημα την υπογραφή του Μήτρογλου με το συνήθη τρόπο της νέας εποχής, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ευθύς αμέσως μετά τις ιατρικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα ήταν άριστα, ο “Μήτρογκολ” πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί υπέγραψε για 1,5 έτος και ακολούθως φωτογραφήθηκε και… βιντεοσκοπήθηκε για χάρη της επικοινωνίας. Μάλιστα αστειευόμενος προς τον Καρυπίδη, ο Μήτρογλου ρώτησε: “Αν υπογράψω τώρα, προλαβαίνω να παίξω κόντρα στην ΑΕΛ”; Δείχνοντας πως είναι πανέτοιμος για άμεση ένταξή του στο αγωνιστικό πλάνο του Μάντζιου!

στον Αρη ο Μητρογλου

Αρης – μεταγραφές: Η ανακοίνωση του Αρη

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης στην ανάρτησή της: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός με 227 γκολ στην καριέρα του μέχρι στιγμής (κατέχει και το ρεκόρ όλων των εποχών με 16 γκολ στο Champions League), υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Κώστας Μήτρογλου, που γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπουρούσια Μένχενγκλάντμπαχ. Ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Φούλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι, Αϊντχόφεν, ενώ για μια δεκαετία περίπου ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας (65 συμμετοχές και 17 γκολ). 

Κώστα Μήτρογλου η οικογένεια του ΑΡΗ σε καλοσωρίζει και σου εύχεται δύναμη, υγεία και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλους!”.

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις