Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 3η αγωνιστική: Δοκιμασία στην Κρήτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 3η αγωνιστική: Δοκιμασία στην Κρήτη

Σούπερ Λιγκ 2 - 3η αγωνιστική: Από τον Εργοτέλη φιλοξενείται ο Λεβαδειακός - Με τον ΟΦ Ιεράπετρας και το βλέμμα στην κορυφή η Παναχαϊκή

Σούπερ Λιγκ 2 – 3η αγωνιστική: Μετά το μεγάλο διπλό του Διαγόρα στη Λάρισα, 0-1 τον τοπικό Απόλλωνα, οι Ροδίτες έπιασαν κορυφή. Ανώτερος σε όλο το ματς ο Διαγόρας άξιζε τη νίκη με το γκολ του Μπαστακού (65’). Απόψε τα φώτα στρέφονται στη Νίκαια, όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τα Τρίκαλα και αν υπάρξει νικητής θα υπάρξει και ανακατάταξη στην κορυφή! Την ίδια ώρα η Παναχαϊκή έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη της νικη. Υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας, αμφότερες οι ομάδες έχουν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα!

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο Ηράκλειο, στο Παγκρήτιο, όπου ο Εργοτέλης υποδέχεται το Λεβαδειακό. Και οι δύο. Ομάδες ξεκινάνε με φιλοδοξίες τη χρονιά, μολαταύταέχουν κάνει ήδη μία ήττα οι Κρητικοί. Εχασαν στην πρεμιέρα από τον Ιωνικό και θέλουν να απαντήσουν με τρίποντο. Οι Βοιωτοί, πάντως, μετά την γκέλα (1-1) με τα Χανιά, αναζητούν το τρίποντο που θα τους φέρει ότι κι αν γίνει στα άλλα ματς πρώτους.

gia defteri niki o levadeiakos

Σούπερ Λιγκ 2 – 3η αγωνιστική: Στη Νίκαια

Το πρόγραμμα συμπληρώνει το σπουδαίο ματς στη Νίκαια. Ο Ο Ιωνικός μετά την ήττα στην Ξάνθη επιζητά επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και υποδέχεται τα Τρίκαλα. Τα Τρίκαλα π-ου άλωσαν την έδρα του Απόλλωνα Άρισας και φιλοδοξούν να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν στις πρώτες θέσεις (ίσως και μόνοι πρώτοι).

o ionikos panigirizei to goal me ergoteli

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις