Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Μισή φάση, ένα γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Μισή φάση, ένα γκολ

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: Σε μέτριο ματς χωρίς ευκαιρίες ο Βόλος πήρε σπαθένιο διπλό 1-0 στους “Ζωσιμάδες” επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λιγκ18η αγωνιστική: Ενα γκολ του Δουβίκα στάθηκε αρκετά να κρίνει το παιχνίδι στους “Ζωσιμάδες” υπέρ του Βόλου. Οι Θεσσαλοί πέρασαν νικηφόρα από τα Γιάννινα 1-0 τον ΠΑΣ  και ανέβηκαν έβδομοι. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14’. Ο Μπαρτόλο κέρδισε πέναλτι από τον Εραμούσπε και μόλις ο VAR έδωσε το ΟΚ για την ύπαρξη πέναλτι, ο Δουβίκας εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Ο ΠΑΣ απειλούσε μόνο από στημένα και είχε κάποιες ενδιαφέρουσες φάσεις με  Κάργα και Πρίσμαν. Από την άλλη, οι Βολιώτες χωρίς άγχος προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις και στο 35’ αγκάλιασαν το 0-2. Ο Δουβίκας, όμως, μολονότι “άδειασε” τον αντίπαλο μπακ πλάσαρε στο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Έτσι το ημίχρονο τέλειωσε χωρίς άλλο γκολ, 0-1.

δικαιη νικη ο βολος

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το β΄ημίχρονο

Ανιαρό το δεύτερο μέρος, αφού δεν επέτρεψε το καλό ποδόσφαιρο και ο αγωνιστικός χώρος.Σε 45’ μόλις μια καλή στιγμή καταγράφηκε, με μια καλή κεφαλιά του Λιάσου. Εντέλει ο Βόλος άνετα διατήρησε το προβάδισμα και το 0-1 ήταν το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Δουβίκας 14’ (πεν.)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκορτσίλας. ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας, Αναστασάκης. VAR: Ζαχαριάδης. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε (Λιάσος 46’), Σάλιακας (Νάουμετς 87’), Κάργας, Σιόντης (Μιλιντσεάνου 71’), Καρταλής, Ελευθεριάδης (Μπρένε 46’), Παμλίδης (Λεό 46’), Κρίζμαν.

Βόλος (Ανχέλ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο (Ντεντάκης 56’), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Ρενάτο (Περέα 56’), Μπαρτόλο (Σάντσες 78’), Μαρτίνες (Κιάκος 66’), Δουβίκας.

ο δουβικας σκοραρει

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις