Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Η μπίλια στο… κόκκινο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Η μπίλια στο… κόκκινο

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ισόπαλοι 2-2 στην Τούμπα μετά από σπουδαίο ματς - Δούλεψαν για τον Ολυμπιακό που δεν χάνει πια τον τίτλο!

Σούπερ Λιγκ18η αγωνιστική: Μία ώρα περίπου προ της σέντρας και στην Τούμπα υπήρχε συσκότιση. Καταβάλλονται προσπάθειες να αποκατασταθεί η βλάβη και να μην κινδυνέψει η διεξαγωγή του ντέρμπι ΠΑΟΚΑΕΚ. Οπως είναι εμφανές στους παριστάμενους, δεν αφορά σε πρόβλημα του γηπέδου, αλλά έχει γενικό μπλακ-άουτ και η γύρω περιοχή. Από πλευράς τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται αν χρειαστεί να φωταγωγήσουν το γήπεδο με γεννήτριες, έως ότου η ΔΕΗ λύσει το πρόβλημα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά και επιβραβεύτηκε με την εξαιρετική ενέργεια του Λιβάι Γκαρσία να αδειάζει τον Περέιρα και ο αμαρκάριστος Σάκχοφ, πρώην άσος του ΠΑΟΚ, να κάνει το 0-1 στο 18’. Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η ΑΕΚ αμύνθηκε σθεναρά και θα πήγαινε προηγούμενη στα αποδυτήρια. Ομως στο 40’ η εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια και η πρώτη κεφαλιά του Ουάρντα αποσυντόνισε την κιτρινόμαυρη άμυνα. Και ήρθε ο Κρέσπο με πλασέ να ισοφαρίσει σε 1-1.

τζόλης και μπακάκης

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο 

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ζήτησε γρήγορα το γκολ και πάλι, να αιφνιδιάσει τους γηπεδουχους. Και το πέτυχε μετά από λάθος του Ινγκασον στο 51’. Ο Ισλανδός και ο Κρέσπο δεν απομάκρυναν σωστά και ο Γαλανόπουλος είδε ως θείο δώρο την μπάλα να του στρώνεται, για το 1-2! Και αν ο Λιβάι ήταν λίγο πιο τυχερός στο επόμενο λεπτό θα είχε γίνει και το 1-3! Ο ΠΑΟΚ όμως απάντησε εκ νέου, με τον Βιερίνιοαα στα γενέθλιά του να χρίζεται σκόρερ στο 70’, με σουτ-κεραυνό! Με λάθη η διαιτησία του Σλοβένου Βίντσιτς, δεν έκρινε όμως το αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Κρέσπο 40’, Βιοδερίνια 69’ – Σάκχοφ 18’, Γαλανόπουλος 51’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βίντσιτς. ΒΟΗΘΟΙ: Κλάντσνικ, Κόβατζιτς. VAR: Γιουγκ

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Περέιρα (Ροντρίγκο 46’), Ινγκασον, Κρέσπο (Βαρέλα 83’), Βιερίνια – Ελ Καντουρί, Σβαμπ – Α. Ζίβκοβιτς (Αουγκούστο 73’), Ουάρντα. (Μουργκ 87’), Τζόλης – Κρμέντσικ (Σφιντέρσκι 83’).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης – Μπακάκης, Σβάρνας, Λάτσι (Τσιγκρίνσκι 86’), Λόπες – Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ (Τάνκοβιτς 86’) – Μάνταλος (Σιμάνσκι 71’), Λιβάγια (Ανσαριφάρντ 73’), Γκαρσία (Ινσούα 96’).

ισοπαλια στην τουμπα

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις