Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξέσπασε η Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξέσπασε η Ρεάλ

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Διέλυσε 4-1 την Αλαβές - Ανετη νίκη 3-0 με την Κάντιθ η Σεβίλλη - Γκέλες για Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ, 0-0 στην Ουέσκα και 2-2 με Μπέτις αντίστοιχα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξέσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά το μέγα κάζο και τον αποκλεισμό 2-1 την Αλκογιάνο στο κύπελλο, πέρασε αέρας από τη χώρα των Βάσκων 4-1 στην έδρα της Αλαβές. Μολονότι απουσίασε από τον πάγκο ο Ζιντάν λόγω κορονοϊού, οι μερένχες μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν νωρίς το ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ημίχρονο ήδη προηγούνταν 0-3 με τέρματα των Κασεμίρο (15’), Μπενζεμά (41’) και Αζάρ (45’). Στην επανάληψη απλά διαχειρίστηκαν το ματς και όταν η Αλαβές μείωσε (Χοσέλου 59’) ο Μπενζεμά στο 70’ το έληξε ξανά με το 1-4.

Η Σεβίλλη συνέχισε την ανοδική της πορεία και πήρε ανετότατα τη νίκη 3-0 επί της Κάντιθ. Πρωταγωνιστής ο Εν Νεσίρι που ήθελε ένα ξέσπασμα και το βρήκε. Πέτυχε χατ τρικ (35’, 39’, 62΄)  και πήρε την ομάδα του από το χέρι. Λίγο νωρίτερα η Βιγιαρεάλ κόλλησε 0-0 στην έδρα της ουραγού Ουέσκα και έχασε έδαφος. 

νέα νίκη οι Σεβιγιάνοι

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Γκέλα η Σοσιεδάδ

Γκέλα είχε το μενού και για τη Σοσιεδάδ, αλλά όχι και λευκή ισοπαλία. Οι Βάσκοι υποδέχτηκαν την Μπέτις και μετυά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν 2-0 με σκόρερ τους Ισάκ (48’) και Ογιαρθάμπαλ (57’). Ομως ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, οι ανδαλουσιάνοι έκαναν το καμ μπακ και μείωσαν με τον Κανάλες; στο 85’. Στο τέλος, δε, στις καθυστερήσεις ο Χοακίν έκανε το κόλπο γκρόσο και ισοφάρισε σε 2-2!

τσίμπησε βαθμό η Μπέτις

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις