Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – FA Cup: Κανόνια αποκλεισμού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – FA Cup: Κανόνια αποκλεισμού

Αγγλία - FA Cup: Η Σαουθάμπτον κέρδισε και απέκλεισε 1-0 την Άρσεναλ, άνετες πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον πέρασε και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Αγγλία – FA Cup: Μεγάλη νίκη και πρόκριση απέκτησε η Σαουθάμπτον στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Άρσεναλ 1-0. Οι “‘αγιοι” υπέταξαν τους Λονδρέζους με ένα γκολ δικού του παιδιού, αφού το σκορ κρίθηκε από αυτογκόλ του Γκαμπριέλ στο 24’. Έτσι η Σαουθάμπτον θα συνεχίσει στη φάση των “16” και η Άρσεναλ μένει να παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο μέσω πρωταθλήματος. Όπου παρά το φορμάρισμα της παραμένει εντέκατη και στο – 5 από την έκτη θέση.

Η Μάντσεστερ Σίτι μολονότι έπαιξε με αρκετές αλλαγές πέρασε μάλλον δύσκολα από την έδρα της Τσέλτενχαμ 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 81 η Σίτι έχανε 1-0. Και χρειάστηκε ο Γουαρδιόλα να κάνει αλλαγές βασικούς για να γυρίσει το παιχνίδι στα τελευταία 9 λεπτά. Ο Φοντέν στο 81’ ισοφάρισε, ο Χεσούς πέτυχε το 1-2 στο 84’ και το σκορ σφράγισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες.

ίδρωσε η Σίτι

Αγγλία – FA Cup: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Μπάρνσλεϊ κέρδισε 1-0 και προκρίθηκε επί της Νόριτς, η Μπράιτον επιβλήθηκε 2-1 της Μπλάκπουλ, ενώ εντυπωσιακό πέρασμα και πρόκριση στην έδρα της Μίλγουολ πήρε με 3-0 η Μπρίστολ Σίτι. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έστω και με λίγο άγχος υπέταξε 2-1 την Πλίμουθ και η Σουόνσι διέλυσε 5-1 την Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Γουέστ Χαμ, τέλος, έκανε πλάκα στην Ντόνκαστερ, την οποία απέκτησε 4-0 εντός έδρας.

*** ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ: Για το μοναδικό ματς πρωταθλήματος, η Αστον Αβίλα πήρε άνετυη νίκη 2-0 κόντρα στη Νιούκαστκλ. Επαιξε καλύτερα και καθάρισαε το τρίποντο απο το πρώτο μέρος, με τα τέρματα των  Ουότκινς (13’) και Τραορέ (42’).

 άνετη νίκη η Αστον Βιλα

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις