Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – ποδόσφαιρο: Η 11άδα της ντροπής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – ποδόσφαιρο: Η 11άδα της ντροπής

Ισπανία - ποδόσφαιρο: Η Ρεάλ υπέστη ιστορικό κάζο αποκλεισμού από την Αλκογιάνο  - Τα σημερινά ματς Κυπέλλου και τα εξ αναβολής πρωταθλήματος

Ισπανίαποδόσφαιρο: Λούνιν – Μαρσέλο, Τσουστ, Μιλιτάο, Οντριοθόλα – Ισκο, Καζεμίρο, Βαλβέρδε – Ζούνιορ, Μαριάνο, Βάθκεθ. Καθώς και οι Αζάρ, Κρόος, Μπενζεμά, Ασένσιο. Αυτοί είναι οι παίκτες γράφονται πλέον σε μία από τις πιο γελοίες σελίδες της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Η οποία είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης ακράν της δεύτερης. Αλλά δέχτηκε ηχηρό ράπισμα από την Αλκογιάνο, γ΄κατηγορίας, που την απέκλεισε 2-1 στο κύπελλο. Και το κατόρθωμα, το χρεώνονται οι παραπάνω 11 συν 4 επαγγελματίες, καθώς και ο Ζιντνεντίν Ζιντάν που έβλεπε από τον πάγκο το ρεζιλίκι να εκτυλίσσεται.

Είπαμε, το κύπελλο Ισπανίας φέτος είναι θεσμός των μεγάλων εκπλήξεων και ήδη πολλές ομάδες της πριμέρα ντιβιζιόν έχουν αποχαιρετίσει. Αλλά το κάζο της Ρεάλ δεν έχει προηγούμενο. Και σίγουρα έχει ήδη θορυβήσει την Μπάρτσα που σήμερα δοκιμάζεται από την Κορνέγια, όσο και την προ ημερών τροπαιούχο του σούπερ καπ, την Μπλιμπάο, που παίζει με την Ιμπίθα. Αμφότερες εκτός έδρας.

τρελα πανηγυρια η μικρη αλκογιανο

Ισπανία – ποδόσφαιρο: Δύο εξ αναβολής

Αγώνες, πάντως, υπάρχουν και για το πρωτάθλημα. Ειδικότερα η Βαλένθια υποδέχεται την Οσασούνα σε ένα κλασσικό εξάποντο επιβίωσης. Ενώ η Ατλέτικο παίζει με την Εϊμπάρ εκτός έδρας ένα από τα δύο ματς που έχει “στο χέρι”. Και είναι ήδη μόνη πρώτη στο +4, που σημαίνει πως αν κάνει νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο, όσο κι αν φαίνεται πρόωρο να ειπωθεί κάτι τέτοιο.

ευκαιρια να ξεφυγει η Ατλετικο

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις