Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τα χρειάστηκε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τα χρειάστηκε!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Μοπάγερν 1-0 στην Αουγκσμπουργκ που είχε χαμένο πέναλτι να ισοφαρίσει - Απίθανο διπλό στο 93’ η Κολωνία στην έδρα της Σάλκε 

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Με ακόμα ένα τέρμα του Λεβαντόφσκι, από πέναλτι στο 13’, η Μπάγερν επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 της Αουγκσμπουργκ εκτός έδρας και παρέμεινε στο +4 από τους διώκτες της. Για να φτάσει, πάντως, η Μπάγερν στην επικράτηση, τα… χρειάστηκε κανονικότατα. Μολονότι είχε περίπου 65% κατοχή μπάλας και περισσότερες τελικές και καλές ευκαιρίες από την Άουγκσμπουργκ, γηπεδούχος ήταν αυτή που έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Ειδικότερα στο 76’ ο Φινμπόγασον εκτέλεσε πέναλτι στο δοκάρι και το σκορ έμεινε στο 0-1.

Με το ίδιο σκορ αλλά μακράν μεγαλύτερη ευκολία επιβλήθηκε η Λειψία της Ουνιόν (1-0). Η Ρτεντ Μπουλ, πάντως, πίεση αφόρητα την ομάδα του Βερολίνου, απώλεσε 3-4 μεγάλες ευκαιρίες και είχε περίπου 70% κατοχή μπάλας που δεν εκμεταλλεύτηκε για περισσότερα γκολ. Το χρυσό τέρμα πέτυχε η χρυσή αλλαγή Φόρσμπεργκ στο 70’ (είχε μπει στο 60’).

νεα νικη η Λειψια

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα ματς του προγράμματος, εντύπωση έκανε το τεράστιο διπλό της Κολωνίας στη Σάλκε 1-2. Με το νικητήριο τέρμα να σημειώνεται στην τελευταία φάση του αγώνα (Τίελμαν 93’). Στο Μπίλεφελντ η Αρμίνια επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Στουτγάρδης και με 10 βαθμούς στα τελευταία 5 ματς βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τέλος Φράιμπουργκ και Αϊντραχτ ήρθαν ισόπαλες 2-2 μετά από καλό ματς με εκατέρωθεν φάσεις και καλές ευκαιρίες.

πήρε ισοπαλία η Αϊντραχτ

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις